Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy ferfi neha "fikazza" a tinilanyokat, maskor megy egy-ket 18 eves lannyal flortolget?
Figyelt kérdés
Visszafogottabb flortre gondolok, de azert egyertelmu.
Fikazas alatt azt ertem hogy az ilyen koru lanyokat csak a plaza, mukorom stbstb erdekli es kicsit lenezo hangnemben
2021. jún. 4. 23:43
2/7 anonim válasza:
Mert sajnos igen
attól még lehetnek vonzóak
3/7 anonim válasza:
Lenézik őket, gyerekesnek tartják, de bezzeg a legtöbb azért megkúrná őket. Szánalmas az ilyen, de sajnos ilyen az emberek többsége
4/7 anonim válasza:
3
Erről szerintem nem mi tehetünk, hanem azok akik ilyenek
5/7 anonim válasza:
azert fikazza a lanyokat, mert ugy erzi egyikkel se johet ossze. sokkal "elegansabb" szerinte fikazni oket, mint bevallani, hogy nem tudja oket elcsabitani. ha meg megis sierul, hulye lenne kihagyni a lehetoseget. sajat haverom hozzaallasa alapjan irom ezt
6/7 anonim válasza:
Én nem tudom fikázni.
Én szeretni szeretnék egy ilyen lányt.
De sajnos mostanában nem jön szembe.
38F
7/7 anonim válasza:
Nem tudom.Talán kerdezd meg töle.Elöítéletes.
Ez is egy opció lehet:
Fikázza,mert nem sokra tartja öket.Pldául nem tartja okosnak,hüségesnek,eleg érettnek,komoly kapcsolatra valònak.Ettöl még megdugnà öket.
Dugásra jók ,gondolja.De semmi többre nem alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!