Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhén extrém külsejű,biszexuális,vagány,bevállalós lányok mennyire jönnek be nektek?
Külsőre pedig fekete hajam,alacsony de vékony alkatom van:)
Magam miatt kérdezem de nem azért mert innen keresnék bárkit,emiatt ne is írj nekem,csak érdekelne:)Enyhe extrém külső alatt a tetkókat,néha oldalt felnyírt hajat értem:)A visszafogottabb pasik többségének úgy gondolom sok vagyok,legalábbis belsőleg,de a vagányabb,roszfiús típusú pasikat nem mindig értem mert nem mindig adják a tudtomra egyből ha bejövök nekik,vagy csak én nem fogom a jeleket:D
Persze vannak olyan pasik akik hamar a tudtomra adják mi a szitu de ez ritkábban van így,pedig bejön csak nem értem miért félnek tőlem:D
Legalábbis másra nem tudok gondolni,pedig nem vagyok szerintem ijesztő:)
Szóval az ilyen típusok mint én,egy és tíz között mennyire jönnek be?:)
Nagyon!
(Kár, hogy nem lehet neked írni.)
F
Mindenkinek másmennyire :D
Sok pasi fél a bevállalós csajoktól, hogy nem tudná megtartani xD
Csak a férfiakról írtál, nők véleménye nem érdekel, ha bi vagy?:D
Nekem tetszenek az ilyen lányok. Nőkben az tetszik, aki vagány, nyitott. Szexi a tetkó is. Az is nagyon tetszik, ha egy nőnek fel van nyírva a haja oldalt vagy hátul. De a kifejezetten rövid haj nem annyira jön be. Amit írtam akkor a legszexibb, ha máshol hosszan van hagyva. Ja és a barna vagy fekete haj a nyerő nálam:)
Bi 24N
Nagyon is, szeressük őket
Aki nyuszi így járt, soha nem tudja meg, mit hagyott ki
Kinek mi az ijesztő
valamiért a szolidakra buknak nagyon sokan, aztán sokszor megy a hiszti a csalódásért, hogy nagyon visszafogott a nő az ágyban is
ha valaki belevaló, és mutatja is a világnak, hogy ő igenis egyéniség, akkor az talán kisebb csalódás
meg utálom a tömegembereket, nekem bejönnél, dehát nem keresel párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!