Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak úgy,hogy csak az extrém kövér női test izgatja fel,s egy átlagos testalkat semmilyen vágyat nem gerjeszt benne?
Most is ilyen barátnőm van.178 cm, 130kg,28L.Az adatai.
Több éve vagyunk együtt, de mindig ha reggel meglátom bugyiban, vagy bugyi nélkül, iszonyatosan kanos leszek rá.Ez pedig neki nagyon tetszik.Néha ráül az arcomra, ez a jutalmam.De csak reggelente, este durvább szokott lenni.Kicsit bdsm hajlam van a lányban.
36F
110+ kiló vagyok lány létemre, eddig senkinek nem tetszettem a súlyfeleslegem miatt.
Legtöbb férfi a vékony nőkért van oda, mert az egészséget közvetít. Az a normális.
Szerintem jóval többen lehetnek, mint ahányan felvállalják. Vagyis titkon szívesen ágybabújnának egy kövér nővel és gyönyörködnének az idomaiban, de barátnőként megjelenni vele az utcán már nem szeretnének.
A teltség valahol a termékenységet is szimbolizálta régen, szóval ez egy ősi ösztön, nyilván hogy hol vannak ennek a határai (pl. kinek mi számít extrémnek), az egyénfüggő.
Nekem a párom 170 körűl van, igaz a magassága is megvan.
Csak a kövér férfiak izgatnak fel az izmos és vékony nem!
És az előző kapcsolatom is egy kövér férfivel volt.. valószínűleg a következő is az lesz!
Ezek szerint te ugyanúgy vagy a kövér férfiakkal,mint én a kövér nőkkel.
El sem tudnám magam képzelni sovány nővel. Sőt,az egyre kövérebb nők vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!