Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyekhez szól a kérdésem: Leírnátok milyen volt a legfantasztikusabb szexuális élményetek egy férfival?
Érdekelne vele kapcsolatban bármilyen részlet: főleg a technika ahogyan csinálta vagy a körülmény, esetleg a helyszín. Vagyis az hogy miért volt annyira felejthetetlen? :)
Életkort is írjatok légyszi!
Működött a kémia és teljesen egy hullámhosszon voltunk, csak ő és én. Figyeltünk egymásra, és minden érintés egy perzselő szikra volt.
Ha még a technika is jó és a vágy, kémia is megvan, akkor lesz fantasztikus
Egyszer egy fiú haverommal egyikünknek sem volt senkije, és arról beszélgettünk, hogy mindketten nagyon kívánósak vagyunk, és kitaláltuk, hogy szexelünk.
Az volt a jó benne, hogy állatias és vad volt, egyáltalán nem kímélt. Utólag röhögtünk rajta, hogy mennyire durván bánt velem (pl. kérdezés nélkül az arcomra verte a végén), és az adott szituációban mennyire élveztük ezt.
Köszi az eddigi válaszokat!
A 2. tök jól leírta, az 1-től kérdezem hogy lehetne e kicsit konkrétabban? Pont arra vagyok kiváncsi mi a nagyon jó technika vagy mi a körülmény amitől különleges lesz :)
Nagyon figyelmesen és önzetlenül játszott a testemen. Jó nagy farka volt, teljesen kitöltött, feszített a fàjdalomküszöbig, ami max èlvezet de mèg nem fáj.
Èrezte hogy mikor szeretném lassan finoman és mikor durván, állatiasan. Szóval totàl ràmhangolódott.
5 vagyok
Kb 18-20centi és a markommal épp hogy àtérem
6
Soha senkinek nem válaszolok privàtra. A másodiknál tiltom. Ez nem ismerkedős oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!