Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életed legfantasztikusabb szexuális élménye? Mitől volt olyan jó? Párkapcsolatban történt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 07:39
1/10 anonim válasza:
Tavaly volt, 25 éves voltam és összejöttem ilyen barátság extrákkal jellegű kapcsolatra egy 19 éves szűz lánnyal. Nagyon bevállalós volt, sok mindent ki akart próbálni.
2/10 anonim válasza:
Párkapcsolatban történt és attól volt jó, hogy nem a szexel kezdődött. Az egész éjszaka egy nagy kényeztetés volt a lelkemnek, az elmének, így a testi érintések is parázslóbbak voltak mint általában. Így a végén amikor beteljesült a szerelem szinte felrobbantam.
3/10 anonim válasza:
Párkapcsolatban
Évfordulót ünnepeltünk
A végeredmény miatt volt fantasztikus
Megfogant a kislányunk annyi küzdés és kezelés után
24N
4/10 anonim válasza:
A szeretommel
Minden egyes alkalom, szexualisan annyira vonzodtam hozza mint meg senkihez. Ez adott egy lokest a szexnek. Ettol volt fanatasztikus :-)
5/10 anonim válasza:
Az első pár kapcsolatom elején történt, a lány sokkal tapasztaltabb volt, mint én és olyan orális kényeztetésben részesített, hogy kb fél perces orgazmusom volt, amit végigüvöltöttem... ilyen " k.o." talán azóta sem volt 😀
6/10 anonim válasza:
nekem 15 évesen volt amikor összejöttem egy velem egykorú szűz lánnyal,a jó az volt benne,hogy mindenre nyitottak voltunk és,hogy fiatalon nagyon izgalmas volt ez az egész kapcsolat
7/10 anonim válasza:
Sok fantasztikus élményem volt már a mostani barátommal de semmi sem űberelheti azt az izgalmat amit egy másik lány tud nyújtani :)
8/10 anonim válasza:
Talán az, mikor először sikerült spriccelős orgazmust átélni, miközben ujjaztak. Hirtelen azt sem tudtam mi történik velem (nem hittem, hogy sikerülhet valaha így elmennem), fantasztikus volt. :)
22L
9/10 anonim válasza:
Én 24 a nő 43. Második alkalom volt Testes izmosabb dugnivaló maca volt extra szűk puncival. Egy hétvégét töltöttünk el a rokona üres paneljában és isteni volt...
35F
10/10 anonim válasza:
Igen volt sőt!..
Talán az izgalom miatt volt olyan "jó
Párkapcsolat mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!