Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal vagy az idősebb nők szeretik jobban a nagy péniszt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 18:43
2/16 anonim válasza:
A 34 évesek. De csak abban az évükben!
3/16 Mkdir válasza:
Remélem még nagyon sokan gondolják így mint ti 😉 nem is érdemes próbálkozni, sőt a helyetekben minél több férfinak el kellene mondanotok, hátha Még többen megfutamodnak 😝😝
Az hogy engem ez sosem érdekelt és a nők nagyrésze le se tojja a benga méretet ne is érdekeljen! De komolyan. Én csak őrülök... 😉
4/16 anonim válasza:
Mindegyik,de a közepeset is lehet szeretni.
5/16 A kérdező kommentje:
Nemet és kort is irjatok kerlek 😊
2021. jún. 4. 19:06
6/16 anonim válasza:
Az idősebb csajok valószínüleg jobban elbírják már a nagyobb méretet, és ezáltal jobban is élvezik. A fiatal csajok sokszor még nagyon szűkek.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 4. 19:21
8/16 anonim válasza:
Szerintem aki idősként a nagy méretet kedveli, az fiatalon sem volt másként. Meg aki fiatalon a nagy méret rajongója (volt), az később sem változtat a véleményén. Nem hiszem, hogy ebből ki lehet nőni, vagy bele kellene "érni".
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 4. 19:31
10/16 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint az idősebb (35+) és korábban már szült nők nagyon szeretik a nagyobb méretet. A fiatal lányok se vetik meg, de náluk sok más dolog fontosabb (jóképűség, menőség, kockás has, öltözködési stílus). Akiket én ismertem (és dugtam) idősebb nők, kifejezetten méretes, vastag farkú férfit kerestek. Tudtak mit akarnak kitapasztáltak már mi a jó nekik. Főleg azok az idősebb nők, akik házasságban éltek és úgy kerestek harmadikat (a férj tudtával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!