Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, akik nagyon/átlagon felül szeretik a szexet!A többes is izgat Titeket?
Nagyon magas a libidóm,de nem vágyok ilyenekre,csakis a párommal akarok szeretkezni.
(Nem ismerkedek,nem küldök képet,és nem válaszolok fura,perverz levelekre)
igen. Fantáziában szinte nincs tabu (1-2 nagyon durva vagy gusztustalan dolgot kivéve).
Gyakorlatban ennél megfontoltabb vagyok azért, de így is sok mindent kipróbáltam már.
Az, hogy akár a többes akár más pervibb dolgok a valóságban is élvezetes-e, szinte kizárólag partner-függő.
Nem, engem csak nővel izgat a 3as.
Melleseg semmi összefüggés nincsen aközött, hogy valaki nagyon szereti a szexet és hogy több emberrel akarja dugatni magát párhuzamosan. Csak a te hülye agyad nem tudja ezt felfogni
N
Szeretem az átlagon felüli szexet. De nálam semmi köze a mennyiséghez. Nem vágyom rá és nem attól lesz hú de jó, hogy,x számú pasi ott van.
Legyen 1, aki átlagon felüli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!