Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért kell minden áron elélvezniük a szex végén?
Figyelt kérdés
Mi nők is el tudjuk viselni, ha egy aktus során orgazmus nélkül maradunk, akkor miért kell, hogy a szex mindenképp a férfi orgazmusával érjen véget?2021. jún. 3. 21:23
11/21 anonim válasza:
A tantrikus szexben nem kell, épp az a lényege, ha jól tudom.
12/21 he84 válasza:
Nem mindig kell mindenképp elélvezniük a férfiaknak. Kivéve ha túl kanos, túl kiéhezett abban a helyzetben. Ettől még valóban rendszeresen nem árt üríteniük a plusz termelődés miatt. Ettől még néha némely férfiak szívesen veszik azt is, hogy nincs elélvezés, akkor is, ha az adott nő szívesen kényeszteti így-úgy ügyesen, még a jó szex esetén is. Bár szexnél (a behatolásosra gondolok most) mindig van elélvezés jó esetben, ám a kézinél és az orálnál megeshet, hogy néha nem és maga a stimulálás, a folyamat is élvezetes, ami szintén számít. Persze ez utóbbi akkor, ha előtte volt már legalább egy szex aznap korábban, vagy ha tudja hogy lesz még, vagyis ha nem minden intimitás aznap elélvezés nélküli, hanem ha legalább egyszer van elélvezés.
14/21 anonim válasza:
Én már nem ma kezdtem a szexet, de pont úgy vagyok vele, hogy fontosabb számomra a partnerem kielégülése, mint a sajátom, ráadásul eléggé nehezen is megyek el. Így igazán nem érdekel, ha nem élvezek, maga az aktus pont elég kielégítő számomra. 48F
15/21 anonim válasza:
ez valóban elég bugyuta kérdés... a férfiak fiziológiailag így vannak összerakva, hogy a szex után elmennek.
16/21 anonim válasza:
Érdekes válaszok, gondolok itt azokra, akik azt írják, nem gond ha nem élveznek el. Férfiak között is van olyan, aki nagyon nehezen tud elélvezni, és fárasztó a csúcsig jutni, akkor elhiszem, hogy néha kényelmesebb abbahagyni. De a legtöbben nem így vagyunk ezzel, könnyen elélvezünk. Pl nekem volt egyszer olyan, hogy megzavartak szex közben, és muszáj volt félbehagyni. Akkor is azonnal kimentem a mosdóba, és kivertem, másképp nagyon befeszülök, ha fel vagyok izgatva, de nem élvezek el.
17/21 anonim válasza:
Mert a férfi farka arra való, hogy spricceljen!
19/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell. Nekem gyakran előfordul, hogy az izgalmi fázis annyira intenzív, hogy mintha átesnék egy holtponton, nem tudok elélvezni, és fizikailag fáradok el. Tapasztalat hogy egy kis pihenő után viszonylag hamar el egyek, de van, hogy nem is igényem, annyira jó volt az izgalmi állapot. Beszéltünk erről a párommal, valószínűleg úgy működhet, hogy annyira jól esik az izgatás, hogy a tudatalatti blokkolja az orgazmust, hogy minél tovább tartson a jó érzés. 48 f
20/21 anonim válasza:
"Mert a nők aktus alatt (feltéve hogy normális partnerük van) tízszer több szexuális stimulációhoz jutna"
Ezt honnan tudod? Tényleg sokkal nagyobb élvezetet éreznek a nők szex közben mint a férfiak? És az orgazmus is nagyobb a nőknek? Hol lehet erről olvasni? Vagy ezt hogyan mutatták ki a tudósok? Talán MRI géppel ami méri az agyi aktivitást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!