Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit élveznek a strap-on szexben?
Figyelt kérdés
Magukat heterónak mondó férfiak igényelték tőlem ezt a fajta "élvezetet" tényleg érdekelne mi a jó benne?2021. jún. 3. 20:26
1/10 anonim válasza:
Heteró férfi vagyok, egyáltalán nem vonzódok a férfiakhoz. Viszont a prosztatám nagyon érzékeny erotikus ingerlésre, így sokkal másabb, kicsivel jobb érzés számomra a prosztata orgazmus, amit kívánok. Egy plusz öröm, inger.
Ettől függetlenül az esetek 95%-ában maradok a hagyományos szexnél.
2/10 anonim válasza:
Én is heteró vagyok. Csak lányokkal vonz, hogy "megdugjanak". Iszonyat jó érzés a prosztata miatt. Bár elmenni kézi rásegítés is kell, de így is hatalmas élvezet. De addig is úgy folyok, mint a Nílus áradás idején :D
3/10 anonim válasza:
Ezek nem heterók, csak azt hiszik. :( lepontozhattok, de ez így van.
4/10 anonim válasza:
Én férfiként el nem tudom képzelni mi az élvezet benne, már akkor rosszul vagyok attól az érzéstől a budira kell mennem, gyengének és sebezhetőnek olyankor.
5/10 anonim válasza:
A "férfiak" semmit. Ezek a magukat heterónak mondó homokzsákok igen,ők élvezik.
6/10 anonim válasza:
Szubmisszív férfiak kérnek ilyet - ebből meg következik hogy mi az amit élveznek benne, maga a fizikai érzés csak közvetíti számukra az érzetet.
7/10 anonim válasza:
Engem a szerepcsere miatt izgat, meg hogy a nő dominál. Persze a prosztata miatt kellemes is, nagyokat élvezek tőle.
8/10 anonim válasza:
Érdekes... ha meleg lennék talán nem pasikkal szeretném?
De akkor mr. begyöpödöttek hess vissza a közepkorba... ne isdugjatok esküvő előtt, mert erkökcstelen stb... 21. század van. Nem ártasz ezzel senkinek. Sok lányt isnizgatja h megdugjon pasit. Akkor ők meg mi? Transzneműek, csak nem vallják be? A fenét!
9/10 anonim válasza:
100/ heteró vagyok. A prosztatámat izgatja és ez valami fantasztikus érzés. Nagyon imádom de persze csak ritkán amolyan fűszerként... Gyakorlatilag teljesen új élményt hoz. 34 f
10/10 anonim válasza:
Szeretem a prosztata masszázst. A strapont. A műkukit. De el nem tudnám ki azt hogy egy pasival csókolózzak, vagy szopjam. Azt mondják, hogy az igazit nem éri utol a legjobb vibrátor sem. Lehet, hogy kipróbálnám, de nőnek akkor is ott kell lennie. Asszisztálni, nyalnám, csókolnám amíg az igazival felavatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!