Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány percig ment elsőre?
Figyelt kérdés
Fiúk, első szexetek hány percig zajlott? Kb. mennyi ideig tudtátok visszatartani?
Gumiban csináltátok?
Hova élvezhettetek és milyen pózban?
A lány mennyire volt tapasztalt, hány pasival szexelt elötettek?
Hány évesek voltatok, mennyi a lány?
Alkalmi volt, vagy már jártatok?
2021. jún. 3. 16:22
21/32 NTBS válasza:
18. Elsők voltunk. Örkény mű: Egyperces novellák. Azon az éjszakán meg kétszer csináltuk. Az már sokkal jobb volt.
22/32 anonim válasza:
25 évesek voltunk mindketten. Kb. fél-egy perc volt, de az volt a furcsa, hogy egyszerre élveztünk el. Annyira vágyott már a csaj rá.
24/32 anonim válasza:
Kb 10 percig csináltuk, akkor még gumi nélkül csináltam és az arcára élveztem. Mindketten 14 évesek voltunk, az akkor barátnőm volt
25/32 anonim válasza:
15 évvel idősebb nő
Leszopott, a szájába élveztem (ő akarta)
Kis pihi, cicikkel játszottam, ujjaztam, hamar álltam ismegint
Kicsit cumizott még, aztán gumival kb 5 perc
Egy pár nappal később gumi nélkül ha 2 percig bírtam
Nagyon rendes volt, igazából dzerette a fiatalokat tanítani, de mindig csak egyet
Azok a régi szép idők
26/32 anonim válasza:
Olyan 10-15 másodpercig,betettem,toltam 2,3 at és jött is...Együtt jártunk,nekem az első volt,én neki a 3.
27/32 anonim válasza:
Nem emlékszem rá, oly régen volt. De még ha nem is tartott soká, akkor még futotta a erőnkből másodikra, meg talán harmadikra. Most már nem. Csak egy hosszú menet, és kész.
28/32 anonim válasza:
22 voltam, a lány 21, a második voltam neki. Kb. 2 hónapja jártunk. 3-4 perc lehetett, misszionárius után pózváltás és hátulról mentem el, gumiba. Szerencsére ez az első volt az egyetlen ilyen rövid menet, utána még évekig vívtunk hosszú szexmaratonokat.
29/32 anonim válasza:
Mi 3 hónapig szexeltünk, enni és inni sem áltunk meg. A végén akkorát élveztem, hogy csónakkal mentünk ki. Na, kb ilyen amikor valaki azt írja, hogy szüzen, elsőre több óráig dugta a csajt. Szánalmas.
30/32 anonim válasza:
34 volt a lány, lakásos prosti. Képek és vélemények alapján mentem el hozzá. 39-et töltöttem egy hónapja akkor. Csak annyit mondtam neki meztelenül, törölközőt félre rakva, h nem sok szexuális tapasztalatot szereztem eddig. Az adatlapján nem szerepelt, h vállal szűztelenítést. Mondta, h nem baj. Aranyos, kedves volt. Egy órát fizettem nála. Csók (ő kezdeményezte, én meg vissza csókoltam), finom simogatások, 2-3 perc alatt kőkeményre sz.pott (előtte kérte, h feküdjek a hátamra), majd ekkor szóltam neki, h ha elég keménynek találja, beleülhet! A szájával ráhúzta az óvszert, majd beleült. 3-5 percig lovagolt, hol hozzám közel hajolva csókot váltva, hol engedve őt távolabbról szemlélnem. Lassan kezdte, majd egyre hevesebb ugrált rajtam, mire szóltam, h picit várjon. De csak lassított a tempón, s mire leállt el is durrantam. Hasamra feküdt, csókolt és megvárta, míg ernyedt farkam kiesik a szűk puncijából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!