Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki, ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha egy lány híres arról, hogy szereti a farkakat?😌

Figyelt kérdés

2021. jún. 3. 16:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

Nem,miért lenne ciki? Teljesen tetmészetes.

Én meg szeretem a puncikat,melleket,stb...Akkor az is ciki?:D

2021. jún. 3. 16:50
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Eléggé, ha már híre van..
2021. jún. 3. 17:06
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Miért mit kéne szeretnie, a pin@t?
2021. jún. 3. 17:31
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Az
2021. jún. 3. 17:39
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a baj hogy szereti.Az a baj hogy sokan tudják mert nyilván átmentrajta fél város 😬
2021. jún. 3. 17:43
 16/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem ciki csak mások szeretik elítélni őket. Bölcsebb képmutatni/játszani az erkolcsost, aztán akivel olyan viszonyba kerül majd rájön nem vagy te olyan szent és hidd el nem nézi majd rossz szemmel. Ilyen a társadalom, az ilyen pletykák miatt a férfiak azt hiszik mindenki zöld utat kap a bugyidba és akkor fog tisztelettel viszonyulni hozzad ha álszent vagy. Ennyi igazából szerény véleményem 😂

Amugy meg fiatal nők körében aki nem szereti a fszt hazudik vagy sose próbálta 🤷‍♀️

2021. jún. 3. 18:05
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy hogy szereti, vagy már benne volt egy városnyi
2021. jún. 3. 18:06
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Gecó, de itt nem az van, hogy szereti egy lány a péniszt (dicsak)!!, hanem hogy erről híres!! Hát istenem, ha ott lennénk most egy bálban és a barátnőid a távolból úgy mutatnának be téged nekem, hogy "nézd, aki ott szedi ki a sütit, ő Anna és nagyon szereti a farkakat!", az hogy lehet nem gáz?:D De, istentelenül az.

16. Én meg sose próbáltam és mégis állítom, hogy szeretném..

2021. jún. 5. 22:45
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
nincsen ezzel gond, nyugodtan éld ki magad .
2021. jún. 5. 23:58
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

16-os!

Te viszont rohadtul nem vagy bölcs, ha ilyen tanácsokat osztogatsz. Minek tévesszen meg másokat?

”hidd el nem nézi majd rossz szemmel”

19-es!

Te pedig menj a pcsába!

Dehogynem. Normális férfiak rossz szemmel nézik, csak a hozzád hasonló balfékek nem.

2021. aug. 29. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!