Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha egy lány híres arról, hogy szereti a farkakat?😌
Nem,miért lenne ciki? Teljesen tetmészetes.
Én meg szeretem a puncikat,melleket,stb...Akkor az is ciki?:D
Nem ciki csak mások szeretik elítélni őket. Bölcsebb képmutatni/játszani az erkolcsost, aztán akivel olyan viszonyba kerül majd rájön nem vagy te olyan szent és hidd el nem nézi majd rossz szemmel. Ilyen a társadalom, az ilyen pletykák miatt a férfiak azt hiszik mindenki zöld utat kap a bugyidba és akkor fog tisztelettel viszonyulni hozzad ha álszent vagy. Ennyi igazából szerény véleményem 😂
Amugy meg fiatal nők körében aki nem szereti a fszt hazudik vagy sose próbálta 🤷♀️
Gecó, de itt nem az van, hogy szereti egy lány a péniszt (dicsak)!!, hanem hogy erről híres!! Hát istenem, ha ott lennénk most egy bálban és a barátnőid a távolból úgy mutatnának be téged nekem, hogy "nézd, aki ott szedi ki a sütit, ő Anna és nagyon szereti a farkakat!", az hogy lehet nem gáz?:D De, istentelenül az.
16. Én meg sose próbáltam és mégis állítom, hogy szeretném..
16-os!
Te viszont rohadtul nem vagy bölcs, ha ilyen tanácsokat osztogatsz. Minek tévesszen meg másokat?
”hidd el nem nézi majd rossz szemmel”
19-es!
Te pedig menj a pcsába!
Dehogynem. Normális férfiak rossz szemmel nézik, csak a hozzád hasonló balfékek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!