Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye szerintetek, egy úgymond átlagos nőnek egy híres külföldi színésznél akár csak szexuális kapcsolatra? N
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 06:57
1/17 anonim válasza:
Persze, csak szexre simán.
Bár ebben a mai #metoo korban már lehet hogy a színészek is kétszer meggondolják. :D
Ha egy férfi akar ilyet azt meg elássák...
2/17 anonim válasza:
Van esélyem?
Egy a millióhoz.
Igeeen. Szóval van esèlyem.
4/17 anonim válasza:
A legjobb időszakban teszed fel a kérdést. :D Egyébként régebben rendezvényszervezéssel foglalkoztam, be tudtalak volna intézni olyan pozícióba, helyre, ahol van lehetőséged illegetni magad. A többi pedig már rajtad múlt volna. De most nincsenek se rendezvények, se forgatások, semmi ilyesmi...
6/17 A kérdező kommentje:
Semmi tarifa..... csak szexre gondoltam
2021. jan. 14. 11:52
7/17 anonim válasza:
igen mennyit kérsz érte 1 órára
8/17 A kérdező kommentje:
7:
Semmit. Miért is kérnék?
2021. jan. 14. 12:27
9/17 anonim válasza:
helyes akkor írok privátot 1x szerepeltem barátok köztben mint statiszta ránagyítva látszódom.
10/17 A kérdező kommentje:
Barátok közt.... köszi 😂
2021. jan. 14. 19:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!