Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis lábú lányok! Tisztában vagytok vele, hogy az ápolt lábatok kész szexuális fegyver?
Lábimádó srác vagyok, nem elvakultan, és csakis az ápolt szexi lábakért vagyok oda.
Ezek közül is a kis méretért: 34-35-36
Annyira gyönyörűek, pláne mikor a talpukhoz teszem a szerszámomat, és majdnem akkora mint az egész lábuk.
Elképesztő érzés....ahhoz meg semmi sem hasonlítható amikor 2 puha gyönyörű szexi kicsi talp vagy lábujjak között jár a farkam.
Jöhet privi is kis lábméretű csajoktól, akinek nincs tapasztalata a témában, vagy van, de beszélne róla.
38-39-es lábam van, és hidd el, az is szexuális fegyver. Persze, kis fa$zhoz kis láb mutat jól, hogy nagyobbnak tűnjön 🤣
De nagyobbal is el lehet adni zoknit, harisnyàt... Szeretik 😋
15ös adom xd
Kérdező le letél rombolva lol xd kappa xd loooool :D
14 éves korom óta tudom, hogy érdekelnek a nők lábai. Először én is a kislábú nőkre izgultak, de mára szeretem, ha 39-40-es hosszú lábujjakkal.
Egyébként feleslges a kérdés, itt a "nők" többsége gerjed az ilyen kérédsre a földig alázza a hozzánk hasonlókat, élőben más a helyzet... Nem kicsit, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!