Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexszel zsarolás? Hány évesen jöttetek rá hogy fegyver van a lábatok között?Zsigerből jött mert benne van a génjeitekben, vagy ezt láttátok otthon, anyu tanította?Szóval hogy alakult ez ki nálatok, es ki mennyire érzi profinak magát benne?
Meg a budos eletben nem zsaroltam senkit szexxel, es nem is nagyon latok ra helyzetet, ahol ez elojohetne.
Alapvetoen nem zsarolok senkit semmivel, szexxel meg minek? Akivel barmikor is le akarok fekudni, azzal le is fogok, minek zsarolgassam, en is kivanom. Akinel pedig elojohetne ez, azt nem kivanom, es nem fekszem le vele, mindegy mi van.
Ez egy enyhén szexista hozzá állás :p
Értsük úgy hogy azért mert a te feleséged ilyen ezért minden nő úgy szintén?
Sok a félrebeszéles mintha nem akarnák érteni a nők a kérdést...
Nem.a ferjetek pasitok vagyok...engem nem lehet megvezetni...
Nem, sose zsarolnám a partnerem ezzel.
Egy rendes kapcsolatban nem kell fegyver a másik ellen, hisz ha összeveszünk a páromnak eszébe se jut velem a szex.
Nos, sosem használnám fel a szexet zsarolásra, zsarolni sem zsarolnék senkit.
Próbálunk KÖZÖSEN harmonikus kapcsolatot kialakítani, így alig vaj veszekedés. Plusz, akkor inkább pont hogy a békülős szexet vetem be, nem megvonom tőle (meg magamtól is).
Nem vagyunk házasok, de együtt élünk, szóval csak papírok híján ugyanolyan.
Attól, h te egy ilyen paranoiás "ha egy nő azt csinálja, akkor a többi is" vagy, aki valszeg amúgy nem tesz túl sokat a házasságáért (és most fog jönni a "dddde én főzök, viszek virágot, elviszem vacsorázni stb), arról mi nem tehetünk.
A feleséged kitalálhatna jobbat is, mint a szexmegvonás, DE valszeg ez a legnagyobb fegyver ellened.
Szóval bármilyen hihetetlen, nem, nem minden nő ilyen. Ahogy szerencsére nem minden férfi olyan, mint te. Párommal évek után is rendszeresen randizunk, stb.
Plusz, ha valakivel jó a szex, akkor nem fogja a csaja vele zsarolni, mert saját magától is meg kell vonnia, ami nem jó ;).
21L
Nem hogy szexszel, semmivel sem szoktam zsarolni a párom.
Biztos van ilyen buta nő, de ez a férfi szegénységi bizonyítványa ha vele marad, és ha egy puncival lehet rendszabályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!