Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szexszel zsarolás? Hán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szexszel zsarolás? Hány évesen jöttetek rá hogy fegyver van a lábatok között?Zsigerből jött mert benne van a génjeitekben, vagy ezt láttátok otthon, anyu tanította?Szóval hogy alakult ez ki nálatok, es ki mennyire érzi profinak magát benne?

Figyelt kérdés

#Szexszel.zsarolás
2021. ápr. 17. 07:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem szoktam ilyen eszközökhöz nyúlni h vkit megzsaroljak! Főleg nem a páromat, és a szexszel.

Szép szavakkal is ellehet érni azt a hatást amit szeretnénk.

22l

2021. ápr. 17. 10:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Sok a félrebeszéd...
2021. ápr. 17. 10:17
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem félre beszélés, csak az igazság. Attól hogy te ilyen nőkkel találkoztál eddig nem mindenki egyforma.
2021. ápr. 17. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Annyira gáz a nőgyűlöleted, és az is, hogy olyan ösztönlény vagy, akit szexel lehet zsarolni.

Mond, mi bajod van?

Zavart, hogy megkérted, hogy mosogass el egyszer egy évben?

2021. ápr. 17. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Azzal ügye tisztában van kedves kérdező hogy nem csak nők osztják itt meg a véleményüket csak azért mert maga őket szólította meg? Vagy itt mindenki "félrebeszél" aki nem ért egyett a nők erkölcsi mocskolásával?

Azon elgondolkodott már hogy talán maga sem tökéletes?

2021. ápr. 17. 10:28
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Félrebeszéd nélkül,tessék.

-Szexszel zsarolás? Nem.

-Hány évesen jöttem rá, hogy ilyenre van lehetőségem? Kb 15.

-Zsigerből, vagy tanultam? Egyik sem.

-Mennyire vagyok profi? Semennyire.

2021. ápr. 17. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
" 12/16 A kérdező kommentje: Sok a félrebeszéd..." Akkor ird ki amit olvasni akarsz aztán olvasgasd is szorgalmasan. Te nem kérdezni akartál hanem a magad idiotaságát olvasgatni!
2021. ápr. 17. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
37%

Én 16 évesen jöttem rá a szüzességem elvesztése után, hogy a férfiak nagyon egyszerű lények és elképesztően könnyű őket befolyásolni a testemmel. Elhiszik milyen kemények meg nagymenők de meglátnak egy pólón áttetsző mellbimbót és végük. Bármi történik enyém az irányítás. A nagy történelembeli férfialakokat is a nők irányították.

18l

2021. ápr. 17. 13:51
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
Áh téged nem lehet megtéveszteni... Aztán mégis téged zsarolnak szexel. Van párom, akivel nagyon jó a szexuális életem, így nincs szükségem zsarolásra. Talán ha a kérdezőnek is rendeződne a szexuális élete, nem gondolkozna ilyen baromságokon.
2021. ápr. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!