Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexszel zsarolás? Hány évesen jöttetek rá hogy fegyver van a lábatok között?Zsigerből jött mert benne van a génjeitekben, vagy ezt láttátok otthon, anyu tanította?Szóval hogy alakult ez ki nálatok, es ki mennyire érzi profinak magát benne?
Nem szoktam ilyen eszközökhöz nyúlni h vkit megzsaroljak! Főleg nem a páromat, és a szexszel.
Szép szavakkal is ellehet érni azt a hatást amit szeretnénk.
22l
Annyira gáz a nőgyűlöleted, és az is, hogy olyan ösztönlény vagy, akit szexel lehet zsarolni.
Mond, mi bajod van?
Zavart, hogy megkérted, hogy mosogass el egyszer egy évben?
Azzal ügye tisztában van kedves kérdező hogy nem csak nők osztják itt meg a véleményüket csak azért mert maga őket szólította meg? Vagy itt mindenki "félrebeszél" aki nem ért egyett a nők erkölcsi mocskolásával?
Azon elgondolkodott már hogy talán maga sem tökéletes?
Félrebeszéd nélkül,tessék.
-Szexszel zsarolás? Nem.
-Hány évesen jöttem rá, hogy ilyenre van lehetőségem? Kb 15.
-Zsigerből, vagy tanultam? Egyik sem.
-Mennyire vagyok profi? Semennyire.
Én 16 évesen jöttem rá a szüzességem elvesztése után, hogy a férfiak nagyon egyszerű lények és elképesztően könnyű őket befolyásolni a testemmel. Elhiszik milyen kemények meg nagymenők de meglátnak egy pólón áttetsző mellbimbót és végük. Bármi történik enyém az irányítás. A nagy történelembeli férfialakokat is a nők irányították.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!