Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soraja Vucelic szerb szexistennő, szerintetek szexi?
2021. jún. 2. 20:41
11/50 anonim válasza:
Hát arcra szerintem kifejezetten csúnya. Az agytérfogatát többszörösen meghaladó mellimplantátumai egész jó, egyszer-de-megdugnám-ezt-a-közönséges-ribit érzetet keltenek a férfiak jelentős részében, de ha mondjuk bárhol végigmész nálunk az utcán, százszor szebb nők vannak.
13/50 anonymousreview60 válasza:
"Talán az óceánokban sincs annyi műanyag, mint ebben a nőben" Ezt idézni fogom.
Egyszer megdugnám, de ennyi. A budapesti utcán látok nőket "tizedennyi szilikonnal", akivel inkább el tudnék képzelni bármit, mint vele.
15/50 anonim válasza:
Fingunk nincs róla hogy ki a szar az.
És a török bulákat is utáljuk.
17/50 anonim válasza:
Komolyan nem tudom, hogy lehet erre azt mondani egyáltalán, hogy mell. A mell nem műanyag. Főleg nem akkora, ami semmiképp sem természetes. Ez nem mell, a mell az emberi szövet, nem pedig egy rakás műanyag. Ha te műanyagot akarsz fogdosni, meg dugdosni, akkor menj oszt vegyél 2 lufit, meg egy műpinát, azt élvezkedj
19/50 anonim válasza:
Nekem bejön
Plastic is fantastic
F33
20/50 anonim válasza:
Ezt kotonnal kúrni félnék hogy feltöltődik sztatikusan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!