Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Negyvenes ferfiak mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenes ferfiak mennyire potensek ugy általánosságban?

Figyelt kérdés

Sose voltam meg 40 feletti ferfival, de sajnos mar magam is közelitem ezt a korosztalyt :(

Negyvenes ferfiak mennyire kivanjatok a szexet? Milyen surun? Szokott allni rendesen? Hanyat birtok egymas utan?

Nők nektek mi a tapasztalatotok?

Koszonom a valaszokat!

Ja es legyszi irjatok oda hogy negyvenes eleje közepe vagy vege :)

2021. jún. 2. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gondom, talán több ráhangolódás kell. Az, hogy hogy megy, azért partnerfüggő is, nem csak egyoldalú dolog!
2021. jún. 2. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menne az,csak évtizedek óta ugyanazzal a partnerrel.....49
2021. jún. 2. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, ahogy fiatal korban sem egyforma az emberek libidója. Azért a többség 40 körül még "bírja" és jó partnerrel fel is áll, teljesíteni is képes. Lehet nem 10x menet lesz egy éjszaka csak kettő, de abban a kettőben sokkal jobban figyel a partnerére és a minőség kompenzálni tudja a mennyiséget.
2021. jún. 2. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
nekem volt pár kalandom negyven feletti pasival, 4ből 1 volt akinek még állt rendesen a zászló...
2021. jún. 2. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztalom,hogy negyven fölött még jobbak a férfiak mint a fiatalok.L.
2021. jún. 2. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A partnertől függ. Csúnya dolog ilyet mondani, de ha az asszony meghízik és már nem foglalkozik annyit a megjelenésével, mint akkor, amikor összejöttek (fodrász, kozmetikus, körmös, ruhák stb.), akkor nem várható el a férfitól, hogy ugyanúgy beindítsa a látvány. Gondolom ezt majd jól lepontozzátok, de ez így van, akkor is, ha sokaknak nem jó ezt olvasni.
2021. jún. 2. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Változó, nem csak az életkor határozza meg.

Az életmód, meg az is, hogy rendszeresen csinálja-e.

2021. jún. 2. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tök rendben van....van hogy minden nap van szex van hogy kimarad 2-3-4 nap, ha fáradt. 5x lassan mindketten, de új kapcsolat
2021. jún. 2. 20:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat felpontoztam mindenkit :) johetnek meg
2021. jún. 2. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Na akkor irok én is,habár öregebb vagyok.Hátha számít a fiatalabbaknak.

51 vagyok.A fenn leírtak teljesen fedik a valóságot.

Az élet úgy hozta sajnos,hogy 20 év házaság után váltunk.A volt feleségem ismerkedesünkkor egy karcsú vékony nő volt,mára már 110 kiló.

Megkövezhettek de én a vége felé abszolutt nem kívántam.Persze a testén kívül egyéb gondjaink is voltak,főleg azért sem volt szexuális életünk.

Most 4 éve egy nálam 13 évvel fiatalabb,jótestű es szeretnivaló párom van.Nagyon jol tudunk együtt élni.Én aktívan sportolok,semmilyen betegségem nincs,nem is volt.Gyógyszert nem szedek.Ehhez hozzátartozik hogy nem dolgozom magam agyonra,és nem szoktam stresszelni idegeskedni sem.Alapjábanveve kiegyensúlyozott,nyugodt ember vagyok.

Mindezt azért bátorkodtam leírni,hogy lehessen valami viszonyítási szempont egy 40 esnek,hogy ilyen ,meg ilyen alappal mit lehet kihozni kesőbb 50 felett.

Heti 3,4 szer kívánom a szexet,ami nagyjából meg is szokott lenni.

Az igaz,mint amit fent írtatok,hogy több előjátekra van szükség,mint 20 éves koromban,mikor 2 perc után tüzelésre kész a szerszám.Közvetlen masodik menetre nem igazán szokott sor kerülni,mert menni menne,de az már sokkal tőbb időbe kerülne,és nem olyan jó,mint az első.Úgyhogy az ilyen második forduló pld reggel-este van.De ez telleg ritka.

De higyjétek el(akinek nem inge..),ez pont az ideális.Cserébe sokkal,de sokkal tartalmasabb az egyűttlét és valóban minőségesebb is. Persze egy huszonévesnek ezt most még hiába akarod megmagyarázni,neki még a darabszám számít.Ezzel én is így voltam akkor.És nem,nem a savanyú a szőlő efektus szól belőlem,hanem valóban így van!!

2021. jún. 3. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!