Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vele?
Az kemény… semmi jót nem jelent.
Szerintem más faszikkal kommunikál. Olyan, mintha arra törekedne, h bántson téged és te dobd ki őt…
A hostess-t látom, fontos volt kiemelni.
Ettől függetlenül látszatribinek tűnik a csaj.
Biztos, hogy párkapcsolatban vagytok?
Kedves kérdező.
A párod nyilvánvalóan csak a számok alapján felnőtt. Két érett fél között kialakuló párkapcsolatban is van adok-kapok, de az ilyen jellegű kommunikációs szakadék fenntartása hosszútávon semmiképpen sem vezet jóra.
Nem tudom milyen volt mikor megismerkedtetek, ha komolyabb volt, akkor valami külső környezeti hatás válthatta ki ezt az ideiglenes állapotot. Ha a helyedben lennék megpróbálnám észszerűen, a lapjaimat kiterítve megbeszélni vele a dolgokat. Üljetek le, mondd el, hogy értelmesen szeretnél beszélni, hallgasson végig, illetve te is végig hallgatod őt. Ha rossz a memóriátok vagy ilyesmi, használjatok papírt és íróeszközt, hogy a másik által felhozott problémákat, amiket meg kell beszélni feljegyezzétek. Kezdd el elsőnek te elmondani, hogy mi a problémád, s kérd, hogy indokolja meg mi váltotta ki. Légy nyitott és kompromisszumra kész, s ezt várd el tőle is. Ha elég sok a probléma...nos ebben az esetben az is egy kész megoldás lehet, hogy elmondod alapvetően téged mi zavar és megbeszélitek, hogy pontokra szedve felírja mindenki, hogy mi zavarja a másikban. Ez neked is egy intőjel és neki is.
Ha nem hajlik a kompromisszumra, és nem hajlandó veled leülni értelmesen megbeszélni, akkor javaslom, hogy szüntessétek meg a kapcsolatotokat. Nemrég vagytok együtt, átlagosan 3 év után mondható el, hogy valaki megismeri a párkapcsolatban a másik fél rossz arcát is, de szakirodalom szerint 7 év.
Amit még én szoktam javasolni ilyen esetekben, hogy vonatkoztass el a helyzettől, ne gondolj arra, hogy most mi van. Csukd be a szemed és képzeld el, hogy ő vár téged az oltárnál, majd gondold végig, hogy elégedett lennél-e vagy szerinted vár jobb?
Remélem segítettem, viszont ha a lelki sérülést okoz neked a másik, és felemészt a párkapcsolat javallott menekülni belőle.
K-mester :)
Én is Host(/ess) vagyok (csak én fiú)
Nos, igen, hamar osszrbaratkozunk munkában és munka után simán lefekszunk, bulizink mi is így szoktuk .
Beszélj a baratnoddel! Mondd el neki, hogy mit érzel és hogy miért van ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!