Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan oldjátok meg a szexet, ha a pasi gyorsan elélvez?
ha előtte rendesen kinyalt akkor semmi gondom vele.
De még eddig csak egy olyan pasival találkoztam akinek nem lehetett elég hamar újra felállítanom...
Keresni kell egy GYK-s pasit.
Itt az összes 2 órát bírja, de a csajok is ezt igénylik (aki nem ilyen azt azonnal pattintják), így nincs gond
Először vagy kézzel, vagy pedig orálisan eljuttatom a csúcsra. Akkor én már általában nedves vagyok. Utána csókolózunk, simogat, kicsit izgat szájjal is. Általában a lovaglót szeretem, azzal hamar kerülök közeli állapothoz. Ha úgy érzi, hogy lassan vége, akkor szünetelünk és addig kézzel szokta nekem folytatni. Utána folytathatjuk, ahogy akarjuk kis szünetekkel. Így el tudjuk húzni az együttléteket, bár van amikor nem sikerül annyira, de van hogy a kevés is isteni és bőven elég.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!