Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz meggyőzni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz meggyőzni egy nőt arról, hogy a lábait kényeztethesse a pasija?

Figyelt kérdés
Lehet a kevés tapasztalatom mondatja ezt velem de azt hinném, hogy ez annyira "ártatlan" fétis, hogy ha egy nő oda lenne a pasiért akkor simán bevállalná érte ez a kis kellemetlenséget.

2021. jún. 2. 00:52
A kérdező szavazást indított:
Pasi vagyok, nehéz meggyőzni erről egy nőt.
Pasi vagyok, könnyű meggyőzni erről egy nőt.
Nő vagyok, bármennyire is jól meglennék a pasival nem engedném, hogy a lábaimmal foglalkozzon.
Nő vagyok, ha ez lenne a vágya akkor simán engedném neki.
Nő vagyok, ez az én fétisem is, szóval még örülnék is neki.
34 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha szereti a pasit ÉS a pasi a tenyerén hordozza akkor a nők többsége minden további nélkül megteszi. Az más kérdés, hogy milyen mértékig... az hogy kényeztesd a lábait is a többségnek még simán belefér, esetleg még lábbal kiverni is. Az hogy rádtaposson, meg nyalogasd a lábát, cipőjét viszont már nem - csak a domináknál.
2021. jún. 2. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Könnyű, csak érteni kell a női lélekhez. Rá utaló viselkedés, non-verbális és/vagy verbális kommunikáció.
2021. jún. 2. 01:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm mindig ezt akarta, hogy masszírozzam a lábát. Sztem nem kell ezért küzdeni, nem tom melyik lány ne akarná, hogy kényeztetve legyen. Csak sok lábfétises elég betegesen adja elő, és egy perverz vadállatot képzelnek el amikor előjönnek a lábfétissel. De ha normális vagy, normálisan adod elő, szeretik...
2021. jún. 2. 02:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, szerintem ez vállalható dolog, kellemetlenségnek sem mondanám, de az nyilván fontos, hogy ne csak a láb izgassa a pasit, legyen mellette "normális", számomra kielégítő szexuális életünk is. A savanyú lábszagos dumák taszítóak.
2021. jún. 2. 03:52
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel sosem volt gond. Én rá szoktam kakilni, v pisilni és aztán bele maszírozom a lábába. ezt mindegyik szeretti. senki se mondd nemet.
2021. jún. 2. 05:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nehéz,sőt meggyőzni sem kell,csak normálisan kell csinálni.
2021. jún. 2. 05:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd végig a hasonló kommenteket: nagyon gyakori, hogy a nő azt írja, hogy "Idegen pasinak nem engedném, de a barátomnak igen". Ilyenkor megkérdezném a nőt, hogy "És hányadik barátodnak?", mert Mo.-n nagyon jellemző, hogy nem az elsővel kamatyolnak a nők, tehát sok hapsi idegen volt előtte, azaz mégiscsak megengedik:):):).

Ha felvezeti az ember ezt a dolgot, akkor a férfi minden, csak jó ember nem.

Ha bevezetik a férfi a nőt ebbe a dologba, akkor lehet, hogy van reménye, persze, ha nem erőszakos. A nők nagy része "sem" ismeri az önmaga testét, így bármi kialakulhat egy pl. lábpuszitól.

2021. jún. 2. 05:42
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
A lábam tabu. Semmi olyan nincs benne, ami a szexualitáshoz köthető, teljesen indokolatlan. Szerencsére eddig soha senki nem hozta fel.
2021. jún. 2. 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
A masszázsba benne lennék. De ilyen nyalogatás meg hasonlók szóba se jöhetnek
2021. jún. 2. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!