Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoptatok már érdekből?
ma 18:32
Tehát elköltöttél 50 rongyot egy cidáért...
Nagy koponya vagy Mester
A táborban a tesitanar rajtakapott minket hogy sokat ittunk, listát készített arról hogy kik voltak jelen az eseményen. És azt mondta hogy a szülőknek jelezni fogja mert ez a kötelessége.
A többiekkel fogadtunk 10e Ft ba, hogy én meg szerzem a listát.
Sikerült 👍
Másnap éjjel bementem hozza köntösben és kérleltem hogy tartsa magában ezt a dolgot, legyen titok orokre.
Szemben ültem vele enyhén nyitott lábakkal, zavarban volt, mert láttam hogy izzad , mozgolódott és all is neki.
Ráadásul nem volt rajtam bugyi :)
Arra kertem hogy magyon mocskosul szopasason meg, elvezen a szamba és verje el a kis popsimat, hat megtörtént. ::))
Azóta is nálam van a lista, amúgy nagyon jó pasi volt. 19 e voltam. Senki sem tudot róla csak 8 barátnőm.
"Gimiben a matektanáromat, hogy átengedjen év végén és mehessek érettségizni, az autós oktatómat, hogy elintézze, hogy átmenjek, a főnökömet többször is apróbb dolgok elsimítására, egy vadidegen fazont akinek meghúztam a kocsiját azért hogy ne legyen belőle ügy csinálva, meg volt pár apróbb eset."
Miért súgja azt a női intuícióm, hogy ha felvennél egy csipkés tangát, akkor kilógna belőle egy farok? xD
Öcsém, ennyi trollválaszt, mint itt 😂😂
6-osnak külön gratuláció, hogy képes volt egy ilyen hosszú regényt kitalálni.
Egyre siralmasabb ez a kategória. Hülye kérdések, trollválaszokkal vegyítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!