Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mértékben legyen szőrös a punci, csak a szeméremtesten vagy a nagyajkakon is maradjon, milyen hosszú legyen? Végbélnyílás körül mmaradhat, nem furcsa, ha ott csupasz, mindehol szőrös?
Igen, szerintem is tévedsz. Mert a popsin, tehát a farpofák között, és a végbélnyílás körül is szőrösek a nők, ez tény, rendszeres intim szőrtelenítésnél pedig még valószínűbb. Nem csak 1-2 száll van. Én lányként mondom, de cáfoljon meg, aki nem szőrös ott.
Azért azt remélem tudod, hogy csak annak "természetesen szőrös", aki sosem szedte még le. Egyébként akik rendszeresen szőrtelenítenek, azoknak 2-3 hónap után elég durván szőrös mindenük azokon a területeken, csak nagyobb felületen... Sajnos.. Ez az eredménye, ha hozzá nyúl az ember a természethez...
Esetleg bikinivonal lehet szőrtelenítve de az sem zavar ha bugyin kívül is kilóg egy picit a szőr, szeméremtesten vagy a nagyajkakon is legyen teljesen szőrös a hosszúsága nekem úgy is tetszik ha teljes hosszúságú, úgyis göndörödik:) de a rövidre van vágva az se gond csak ne legyen teljesen csupasz, a végbélnyílás és a popsi közötti részről is ugyan ez a véleményem mint fentebb a punciról
23/F
Kedves Kérdező!
Rendkívül izgalmas, amikor csókolózás után lekerül a bugyi és egy teljesen természetes punci látványa tárul elém. Egyből arra vágyom, hogy odahajoljak és kényeztessem szájjal.
Nincs szuperebb dolog, amikor egy vonzó nő nem borotválja. Szóval mindenhol meghagyva, olyan hosszra, amilyen neki van. Fullosan teljes hosszban tehát. Combtőben leszedheti, ha őt zavarja. Ez a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!