Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a femboyok?
Mitől lesz valaki femboy/milyenek a femboyok?
Világosítsatok fel kérlek :)
Nőiesek, gyakran nőnek is öltöznek.
Te az vagy?
Deviancia.
Ha ránézel, tudod, hogy baj van. A többivel nem kell foglalkozni,és figyelmet sem kell neki szentelni.
Fogalmam sincs, olvastam angol nyelvű definíciókat amelyek alapján annak minősülnék de érdekes módon magyar nyelvű forrásokat nem találtam és amikor felhoztam itt olyanokért oltogattak le amelyeknek az én felfogások szerint közük sincs a definícióhoz. Ezért érdekelne hogy a magyarok szerint kicsodák a femboyok.
Én nem ismerem a definíciót, de én azokat a srácokat sorolnám ide, akik szeretnek nőiesen öltözni, viselkedni, és egyébként is nőies megjelenésűek. Nem hiszem hogy melegek, szerintem heterók és biszexek is vannak közöttük. A szexualitásnak sok köze nincs hozzá, inkább az öltözködés, a viselkedés és a megjelenés azok a területek, ahol ez jobban megjelenik.
Kérdező, miért gondolod, hogy az lehetsz? Rád mi a jellemző, vagy miket szeretsz csinálni?
Az angol nyelvű definíció szerint a femboyok a tipikusan női tulajdonságokkal rendelkező férfiak.
Konkrét példa, én párkapcsolatban élek és a barátnőm többször is viccelődött vele hogy lánynak kellett volna születnem, irónikusm ódon neki pedig fiúnak szerintem.
Ez olyan dolgokban nyilvánul meg hogy én sokkal gondoskodóbb és érzelmileg kifinomultabb vagyok, szeretek lelkizni, szeretem alárendelni magam, hajlamosabb vagyok az érzelmi kicsapódásokra/hisztikre mint ő, kevesebb az önbizalmam, jobban szeretek támogatni mint vezetni, nem vonzanak a tipikus férfias dolgok (gyúrás, foci, kocsik) cserébe szeretek olyan dolgokkal foglalkozni amelyek inkább nőkre jellemzőek (főzés, kertészkedés)
Ezeken a dolgokon túlmenőleg más nem igazán jut eszembe, női ruhát nem hordok, azt sem mondanám hogy nőiesen viselkednék,heteró vagyok, egyszerűen számos szokásom/tulajdonságom van amelyek tipikusan inkább nőkre jellemzőek mint férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!