Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves kezdő biszex srác vagyok és transzneműekel, transzszexuálisokkal illetve femboyokal vagy crossdreserekel szeretnék ismerkedni esetlegesen enyelegni ha érdkelt vagy ebben akkor irj rám privtában (?)
1. Ez az Ismerkedésbe való.
2. Mi az, hogy kezdő biszex?
3. Ez nem biszex. A biszexuálisokat a férfiak és a nők vonzzák. A kettő közti átmeneti állapotúak emberek nem.
Szia
Én egy kezdő crossdresser, sissy nek nevezném magam nagyon szeretném kiprobalni milyen nőnek lenni szóval még nagyon nagyon kezdő vagyok.
16F
Szerintem nugodtan hívhatod magad biszexnek, hisz neked úgy esik jól. Például párom olyan nő, aki biszexnek vallja magát, de én se férdi se nő nem vagyok (genderfluid) és vagyok én vele, aki szintén a biszex kategóriába sorolja magát annak ellenére, hogy ha úgy adódott volna akár egy bigenderrel is összejövök, ha megvan a kémia.
A kezdőt meg valahogy úgy értetted, hogy nemrég fedezted föl, hogy ebbe a kategóriába sorolod magad.
1#
"2. Mi az, hogy kezdő biszex?"
-Olyan aki mostanában ébredt rá, hogy mindkét nem érdekli és még nem igen csinált semmit a saját nemével.
"3. Ez nem biszex. A biszexuálisokat a férfiak és a nők vonzzák. A kettő közti átmeneti állapotúak emberek nem."
-Biszexualitás is egy spektrumon működik. Van aki jobban szereti a férfiakat és elviseli a nőket, van aki fordítva. Sőt olyan is aki a férfiak farkát szereti csak amúgy pedig a nőies vonásokat ... ez mind biszex.
Én is vonzódom ezekhez,sőt kimondottan szeretem.Nagyon nehéz találni
transzit.Cd-t.inkább.Van direkt cd vagy más néven kereszt öltöző partner
kereső.Igazából,cicivel is rendelkező,nálunk csak fizetős van.Rosszlányokon
találsz.Nem szégyenlem,szoktam onnan keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!