Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez rendben van így, ha titokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rendben van így, ha titokban tartom?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy lánnyal, aki a barátom volt nagyon sokáig. Megkért engem, hogy maradjon ez köztünk.

A haverjaim már összekombináltak vele, mármint sejtik, hogy lefeküdtünk, de én nem akarom ezt bevallani, mert tisztelem a lányt, meg szeretem is és megígértem neki, hogy köztünk marad.

De már a barátaimnak sem akarok tovább hazudni, hogy nem volt semmi, mert hülyének néznek.

Szerintetek mit tegyek? Mondjam el, vagy tartsam tiszteletben a lányt, akivel a mai napig jóba vagyok?

Tudom, furcsa kérdés, de a hűség, vagy az őszinteség a mérvadó ilyenkor?

19/F

2021. jún. 1. 10:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt,másrészt meg honnan veszi hogy a haverok nem adják tovább az ő haverjainak ugyan azon az elven hogy hát mindent megosztunk egymással...

2021. jún. 1. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
😂 látszik hogy nincsenek közeli barátaitok
2021. jún. 1. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

De azért adok érdembeli választ is.

Természetesen eldöntöm előtte, hogy mennyire számít az, hogy a barátaim megtudják az adott titkot, de nem igazán szoktam államtitok szintű információkhoz jutni, szóval a legtöbb dolgot megosztom velük.

Azért újra leírom, mivel túlságosan ideillik: láthatóan nem voltak sosem közeli barátaid, így érthető, hogy fogalmad sincs, hogy ez hogyan működik. Az úgymond "legjobb/közeli baráti kör" egy zárt rendszer, ahol nincsenek még külön legjobb barátok, hanem mi egymásnak vagyunk azok, ezért feltétlen a bizalom egymás iránt

2021. jún. 1. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Vannak, ne aggódj. Csak van egyéb beszédtéma is mifelénk, mint más emberek titkai és mondjuk tisztelem azt, akinek ismerem a titkát, akkor is ha én is a része vagyok.

Valahogy van annyira színes az életem, hogy nem ettől lesz csak érdekes egy komolyabb baráti beszélgetés. 🙃

2021. jún. 1. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm szépen, igen pont így értettem, hogy nekem az az egyetlen örömöm az életben, hogy szétkürtölöm mások titkait. Sikerült megragadni a lényeget👏
2021. jún. 1. 14:09
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

*de még ha esetleg valakinek van is másik közeli baráti köre, egyértelmű hogy azoknak nem ad át egy teljesen máshol megosztott bizalmas dolgot.

2021. jún. 1. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy olyan barátom, aki pont így elpofázott valamit egy "közeli haverjának", amit bizalmasan osztottam meg vele, mert hogy ő biztos nem adja tovább.

Engem aztán krvára nem érdekelt, az én titkom volt és azt szerettem volna, ha nem is megy tovább attól, akinek én személyesen elmondtam. Onnantól el is takarítottam az életemből, nem helyettem kell eldönteni valamit, ami engem is érint és pletykálni, főleg nem arról rendelkezni hogy mennyire "súlyos" szerinte egy titok, hogy csakúgy dumál róla számomra idegen embereknek. Hányinger az ilyen ember.

2021. jún. 1. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
Hát ha visszajutott hozzád az információ, akkor az nem az a fajta közeli barát volt, mint ahogy én definiáltam, hogy számomra mit jelent.
2021. jún. 1. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Van legjobb barátnőm, 99% megosztunk egymàssal. Az az egy az pont az amikor valaki megkér minket, hogy ne mondjuk el senkinek.

N

2021. jún. 1. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
A "pasik" mindig pofáznak a csajokról! Te próbálj meg férfi lenni, és nem kibeszélni ezt a lányt! Ha egyszer kiderül, nem tartozol elszámolással hogy miért nem mondtad! Senki, senkinek!
2021. jún. 1. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!