Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek 12 cm méret bejön?
Figyelt kérdés
Úgy értem pont ekkorára vágyik. Igen a péni..re értem.
Csak azért kérdezem, hogy ne akkor derüljön ki hogy nem, mikor már megkedveltük egymást..
2021. máj. 31. 14:45
A kérdező szavazást indított:
Túl kicsi
Elmegy
Pont jó
37 szavazat
1/44 anonim válasza:
Ha tudja használni akkor jó lesz
3/44 anonim válasza:
Simán jó lenne, legalábbis nekem. Nem ezen múlna.
4/44 anonim válasza:
Nem lesz az elég senkinek, de van olyan lány, aki simán elfogad így, főleg ha foglalkozol vele.
5/44 A kérdező kommentje:
Inkább képet csak privátban küldök, különben lehet h letiltanak
2021. máj. 31. 15:05
7/44 A kérdező kommentje:
Küldtem lógva, állva kellett volna igazából, mert az jobban mérvadó
2021. máj. 31. 15:18
9/44 A kérdező kommentje:
#4 Habár 0%os vagy eddigi tapasztalat szerint 15-16 kéne minimum, tehát én még nem pontoztalak, de majdnem egyetértek, az eddigi tapasztalat alapján, már olyan is volt a lány alig bírta abbahagyni a nevetést mikor meglátta xd Annyi a szerencsém nem vagyok ennek ellenére sem gátlásos, de azért kicsit szívás ez..xd
2021. máj. 31. 15:21
10/44 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni h hetero vagyok, csak tisztázásképp, szóval aki beszélgetne, jelezhetné h lány..xd
2021. máj. 31. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!