Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben tapasztalt lány kinevetne?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz de nem sokat szexeltem még. Sokáig bírom de nem vagyok valami jó benne meg a nyálasban sem.
Ha vonzódunk egymáshoz akkor élvezni fogja akkor is ha bénábban csinálom?
24 vagyok így a korom alapján elvarhato lenne hogy már rutinos legyek.
Merjek közeledni hozzá?
2021. máj. 31. 10:13
11/12 anonim válasza:
Normális nő nem nevét ki.
Szex nem mindig úgy van mint a filmekben hogy azonnal fantasztikus. Nyilván a vonzalom és a kémia meg kell hogy legyen.
Az én férjem is tapasztalatlan volt, illetve nagyon szorongott is, sokszor leblokkolt. Nem mondom, hogy könnyű volt, de aztán osszecsiszolodtunk és azóta neki is van önbizalma és nagyon jó a szex.
12/12 anonim válasza:
A tapasztalatlanság ne tartson vissza. A való életben úgysem megy a szex sem elsőre tökéletesen, ezt normális nő és férfi is belátja. Össze kell szokni. Persze, ha először is minden szuper, annál jobb, de akkor sincs tragédia, ha az első pár alkalom nem tökéletes. Ha vonzódtok egymáshoz, odafigyelsz a lányra, akkor az már sokat számít. És igen, nyugodtan meg lehet, sőt kell is kérdezni, ő mit, hogyan szeret. (Mikor én voltam hasonló helyzetben, nőként, simán kérdezgettem, hogy mit, hogyan szeret a fiú, aztán szépen rávezetett. Szerintem nem is jött rá, hogy alig volt tapasztalatom pl.a szopásban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!