Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatja a férfiakat a női mellbimbó?
Mókás és jó. A cici a nőiesség egyik fő jellemzője. Persze hogy izgatja a pasikat. Gondolj bele hogy annyira része az intimitásnak, szexualitásnak, hogy mindenhol találgatják. Strandon, filmeken, ruhában....
Amúgy jó vele játszani , simogatni , nyalogatni, szopogatni , cuppogni , tekergetni, masszirozni. A nagy álló bimbó pedig különösen izgalamas
#6 szerencsés a férjed. Engedd neki hagy játszon velük , te pedig élvezd hogy ennyire élvezi 😉
Sőt ingereld vele vagy játsz előtte a ciciddel de otthon random izgathatod is hogy kemèny legyen. Biztos oda lesz érte...
Nekem pl nagyon izgató!
Szeretem izgatni,simogatni,szopogatni nagyon gyengéden harapdálni,főleg,ha nem pici a cici,s a bimbó sem!!!
De kizárólag természetes legyen,nagyobb,az se baj,ha lógósabb!
Engem nagyon beindít,ha izgatom,s látom,hogy jól reagálnak a bimbók,s a tulajdonosát is izgatja,nedvesedik akár tőle!
Meg ha a szemem láttára magának is izgatja,simogatja,markolássza,szopogatja... Phuu,nálam ez a csúcs...
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!