Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudni prostihoz menés előtt?
Figyelt kérdés
Aki még nem volt prostinál, de el szeretne menni, annak mit érdemes tudnia?
A napi árlistát le lehet tölteni a netről. Óvszer nem kell, mert kaptak oltást. Pfizer-t.
2021. máj. 29. 23:53
2/12 Mkdir válasza:
Az árakról annyit kell tudni, hogy fizesd ki amennyit kér különben jön egy melák aki egy csavarkulccsal akar elintézni 🤣🤣🤣
2021. máj. 29. 23:54
3/12 A kérdező kommentje:
Jó kifizetem, de óvszer biztos nem kell?
2021. máj. 30. 00:02
4/12 anonim válasza:
Nem kell, csak leesne rólad.
2021. máj. 30. 00:06
5/12 A kérdező kommentje:
#4 Csak hiszed. Éppen megfelelő méretű.
2021. máj. 30. 00:26
6/12 anonim válasza:
Vidéken egy igényes 10-15 ezer fél órára és 20k egy órára. Budapesten 20 k fél óra és 30 vagy afölött van 1 óra. Nyilván ha extrát kérsz akkor azért többet kell fizetni. Óvszer nélkül nem ajánlom, hogy bármit is csinálj. Orált is kérd azzal. Nem éri meg az a 2 perc gumi nélkül a hetekig vagy hónapokig tartó gyógyszer szedését. Mondjuk aki ilyen árban dolgozik, az már igényes, és nem valószínű hogy beteg, de attól még nem érdemes szerintem kockáztatni. Amúgy én szerintem érdemesebb egy komolyabb műpinát venni inkább prostizás helyett.
2021. máj. 30. 00:32
7/12 anonim válasza:
Na, előző te sem vagy túl tapasztalt ezen a téren. A vidéki kicsirigók drágábbak, mert nincs konkurencia. Hogy mit kell tudni? Cigánnyal szóba sem állunk, ez alap. Ha többen vannak a baszobában tipli. Mielőtt fizetsz mindent mégegyszer tisztázni kell. Az, hogy gumi nélkül leszop és elkpasz valamit kb annyi az esélye, minthogy meghúzzák a kocsid parkolás közben.
2021. máj. 30. 01:44
8/12 anonim válasza:
#7,, nekem rendesen meghúzták, miközben a járdán parkoltam, de értem miről beszélsz.
2021. máj. 30. 03:34
9/12 anonim válasza:
Árak, ahogy a #6-os írja, egyébként meg ELŐRE beszéld meg vele telefonban. Arra is kérdezz rá mi van az alapárban - ne közben találja ki hogy ez vagy az extra és még külön le akarjon rántani egy kis zsetonnal. Érkezz pontosan, bár ha késel amúgy is a te idődből megy. Ápoltan, tisztán, legyél a prostival normális - lehet k.rva de attól még ember.
Óvszer kötelező - aki azt mondja felárért mehet natúrba oda már el se menj, mert ki tudja hányan pakolták már meg akár aznap is gumi nélkül.
Túl sok értéket ne vigyél magaddal, a cuccaid ne hagyd szem előtt akkor sem ha tusolni mész (leveszed a fürdőben, majd kihozod, WC-re majd felöltözve menj ki).
2021. máj. 30. 04:27
10/12 anonim válasza:
Ami a lényeg, hogy igényes lányhoz menj, egyszerűen nem éri meg igénytelenhez menni. Árat tisztázni előre. És én kiszoktam verni 2x a farkam előtte, hogyha fizetek egy órát, mégse 2 percig tartson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!