Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! 2 pasi 1 lány felállás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 2 pasi 1 lány felállás?

Figyelt kérdés

Hogyan kepzelnéd el?

Ha csinaktal mar ilyet milyen volt? Mi a legjobb benne?

2021. máj. 29. 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Miért írnak a mai fiatalok ékezet nélkül? Az élet más területein is ilyen trehányak vagytok?
2021. máj. 29. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Inkább 2N 1F. 33F
2021. máj. 29. 22:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Minek kinek kell ekezet?
2021. máj. 29. 22:50
 4/15 Mkdir ***** válasza:
20%

1-es.Igen azok. Még a fiúnak mondott kefehajú kivágott térdecske gatyás kislanyok is pont ilyenek.

Egyébként pont olvastam egy tanulmányt, miszerint az emberi intelligencia stabil novekedesből stabil csokkenésre váltott.

2021. máj. 29. 22:55
 5/15 anonim válasza:
45%

Ez nem is intelligencia kérdés, hanem inkább egyre több az individualista, mint kollektivista gondolkodású ember. Aki ékezet nélkül ír, az önző. Neki könnyebb írni, aki elolvassa az meg szívjon vele.

Ez annak az eredménye, hogy minden jellegű kohéziót igyekeznek feloldani az emberek között: család, nemzet...stb. Egyre több dologban szembeállítják őket. Így lesznek tökéletes fogyasztók.

2021. máj. 29. 23:02
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
A mai fiatal "fiúkákat" elnézve a kefe hajukkal, harisnya szerű , bokavillantós nadrágjukkal és a sötétséggel a koponyájukban, hát nem csodálkozom semmin. Az ágyban meg olyan nyomorékok, hogy nincs rá szó. Nem véletlen, hogy egy rakás huszonéves csaj 30 feletti palik után fut.
2021. máj. 29. 23:06
 7/15 Mkdir ***** válasza:
0%
5 értem amit írsz, de az intelligencia pont az optimális origóra törekszik, vagyis minél komolyabb az az agyi kapacitás, annál jobban átlátható egy szimulált rendszer. Mert minden megtévesztés elhúz egy irányba. Ha nincs középpont, akkor az aktuális információ lesz az origó
2021. máj. 29. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Ez a gyerekek hibája?

A nagy felvilágosult szülőké!

2021. máj. 29. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

Az megvan h azert irunk ekezet nelkul mert telefonon baromi hosszu elezeteket irni es az embernek sokszor nincs kedve ezzel szerencsetlenkedni. Ha egyebkent helyesen irsz, akkor az emberek minden problema nelkul el tudjak olvasni es tudjak ertelmezni. Egyes szavaknal amiknek tok mas jelentese lenne ekezettel, azt kiirjuk. Pl agy - ágy. Olvasgathatnatok olyan tanulmanyokat is, ahol azt elemzik h az intelligensebb emberek agya megerti meg az olyan szoveget is, ahol bizonyos betuk olyan szamokra vannak kicserelve, ami formailag hasonlit az adott beture. Pl 3 es E betu. Vagy 4 es A betu. Es lazan el tudod olvasni a szoveget igy is. Ha neked ez gondot okoz, vagy az ekezet nelkuli szoveg elolvasasa, akkor az a rossz hirem van, hogy bizonyara eleg fejletlen lehet az agyad.

Ha geprol irok akkor termeszetesen ugyanolyan gyorsan tudok gepelni ekezetekkel, igy ott ez nem problema. Probalj meg egy regi Nokia telefonrol bepotyogni 5 mondatot. Garantalom h 5x annyi idobe fog telni neked (vagy meg tobb) mint nekem leirni ugyanazt laptop billentyuzeten. Es akkor megerted h mi a retekert irunk mi 'fiatalok' igy.

Kerdezo: en a 2N 1 pasi felallast jobban preferalom. Amit leirtal abban csak odaig jutottam, hogy petringeltunk a sracokkal. Tehat szex nem volt. Minden felallasnak megvan a maga varazsa. Ill az se mindegy h a resztvevok milyen kapcsolatban allnak egmassal. Tehat hogy parkent vesztek be valakit, esetleg 2 ismeretlennel csinalod vagy szexpartnerrel vesztek be egy plusz fot. Szerintem ez szamit igazan. Ez hatarozza meg h milyen elmeny is lesz

24N

2021. máj. 29. 23:33
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
#9 Sejtettem, hogy nő vagy 😂
2021. máj. 29. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!