Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egyszemelyes üzletben random ügyfelek(nem visszatérő) bókolnak az eladónak?
Eddig ritkán fordult velem elő, ma kettő is mondta, hogy maszk nélkül sokkal szebb vagyok, egy másik meg hogy olyan gyönyörű vagyok.
Én meg csak néztem ki a fejemből, mert sose szoktak nekem ilyet mondani,nem vagyok hozzá szokva. Mert hát nem vagyok egy szépség. Igaz, idősebbek voltak, de mi üthetett beléjük. Bár jól esett a 0 önbizalmamnak.
Szerintem ez gyakori. Teljesen mindegy h valaki visszajáró vendég vagy sem. Ha van egy kis önbizalma akkor meg fog dícsérni akkor is, ha most lát először. Miért is ne tehetné, ha amúgy tetszel neki?
Nyilván más kérdés h mit akarhatnak az ilyen faszik akik random nőknek nyögik be h milyen gyönyörűek:D
Én mikor vendéglátásban meg hasonló területen dolgoztam, minden nap kifogtam vagy 5-10 ilyen szerencsétlent. Sőt én azt tapasztaltam a visszajáró vendégek még visszafogottabbak is ilyen szempontból:D biztos mert nem akarnak feszkót meg beégni, ha egyszer mindig abba a boltba/bárba/étterembe jár
N
Egy éve nem láttuk csak a családtagjaink arcát.
Most belőlem is könnyen kicsusszanna egy-egy ilyen mondat, ha látok egy szebb arcú nőt. Most jobban megfigyeljük az arcot és talán jobban értékeljük a szépet.
A koronavírus miatt el voltak zárva az emberek, a férfiak ki vannak éhezve, ezt feltételezik rólad is, hogy te is egy kiéhezett, magányos nő vagy, aki most egy év egyedüllét után beadod a derekad egy bók miatt.
Olyan ez, mintha valaki egy arab országból jönne Európába, hirtelen úgy érzené, hogy neki most itt az esély, hogy felszedjen helyi nőket, mind vonzó lesz hirtelen a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!