Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizika ráhatás nélkül el élvezni,úgy hogy még csak nem is gondoltam nőre,szexre hasonlóra?
Figyelt kérdés
éjfél körül rám jött az álmosság egyszer csak érzem hogy van valami:na mondom mehetek ki wc-re csak még lustálkodtam kicsit (annyi hogy elég komás voltam valahol az alvás határán már biztos értitek mire gondolok) erre érzem hogy elélveztem. ez még talál oké lenne ha kis tini lennék de 25 vagyok. Talán azért mert mostanában elkezdtem edzeni pár hónapja rendszeresen eszek tojást,vitamint hol ezt hol azt de valamelyiket vagy mind kettőt napi szinten. Önkielégítést teljesen abba hagytam nem is esett jól nem jutott úgy eszembe vagy ha igen akkor inkább megálltam hogy ne csináljam. Szerintem ez a magyarázat.2021. máj. 28. 08:53
11/16 A kérdező kommentje:
szóval ez normális akkor.
így talán jobb el intézni mint hogy magától olyan legyen pl a pizsama.
2021. máj. 28. 16:05
12/16 anonim 

válasza:

Igen. Teljesen nornalis. Rakos nem leszel ne aggodj. Az orvodtanhallgato voltam.
13/16 A kérdező kommentje:
először is köszi a választ.válaszokat.
masztinál mit tanácsolnál ha nem káros egészséges nem csinálni.
vagy éppen csinálni ha igen akkor mennyiszer?
te azért csak többet tudsz leendő orvosként.
2021. máj. 28. 16:11
14/16 anonim 

válasza:

Szerintem semennyi nem káros, de a napi tobbszilori szerintem tulzas lehet...
Minden szempontbol
15/16 A kérdező kommentje:
a napi heti 1 viszont jó sőt ajánlatos?
és edzés szempontjából?
2021. máj. 28. 16:21
16/16 anonim 

válasza:

Heti 1 az jo szerintem ha direktben nem verned amugy. Az édzestol meg fog noni a tesztoszteron szinted, a tojastol pedig be is viszed az eloanyagat, a koleszterint igy plane noni fog a tesztoszteron szinted. Igy szerintem kivanni is fogod a dolgot minimum 1x egy heten. Nap1 sztem az edzesedre is lehet hogy kimeritoen hatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!