Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tényleg felizgultok biciklizes közben ha rázós az út?Kerültetek orgazmus közeli állapotba?Esetleg élveztetek így el?
Megint felhúztad magad, téged ennyire irritál ha egy nő biciklizés közben fekizgul, netán orgazmusközeli állapotba kerül?Azért zavar mert neked nincs?
Se bicikli se partner segítségével?Valamibe nagyon betaláltam
:)
Hát ha küldesz valami hivatalos forrást arról, hogy van nő aki már átélte ezt, akkor elhiszem. Addig nem más csak konteó. :) De akkor érj azzal a tudattal hogy mert láttál valami filmet amiben volt ilyen jelenet, akkor az úgy is van. Mondjuk a filmekben varézsolni, repülni, meg egyéb dolgokat i tudnak, azt reméle nem hiszed el.
A hálószobámhoz pont semmi közöd, de elárulom neked hogy semmi baj a nemi életemmel, csak a hülyeséget nem szeretem.
#22 hátha még azt írnám ki hogy ugaz-e hogy csajok ha búvárkodnak, és mélyre merülnek kellemes bizsergést éreunek-e , ott?
Nem tudom hivatalosan alátámaszrani hogyha ráz az út elélveznek-e biciklis csajok, pont ezért kérdeztem,itt.Ez egy olyan oldal hogy lehet kérdezni.
Mi eztel a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!