Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb hölgyek! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb hölgyek! Mennyire vagytok nyitottak egy huszonéves férfi közeledésére?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztaltam igencsak nyitottak. Elég hamar kezdtem a múmiákkal való ismerkedést :D olyan 14-15 éves koromban a honfoglalón nem 1, nem 2 30-45 év közötti nővel sikerült elég messzire jutni, volt olyan akivel szex lett a vége, azóta nem egy platformon sikerült ezt az ismerkedős "perfonmanszot" megismételni :D

egy biztos, a primitív iq light, erőszakos fiatalokat nem szeretik, de ha megvillogtatod nekik a szürkeállományod legjavát és emellett jó nagy bottal operálsz, kinyílik milfország ajtaja számodra.

2021. máj. 27. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj drágám nagyon, mindig az unokámra emlékeztetnek, vele is annyira jó minden alkalom.

Marika néni

72/N

2021. máj. 27. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én pl. nyitott vagyok, kivéve az olyanoknak nem, akik nem nőttek fel ehhez a feladathoz. Az, hogy valaki normálisan tudjon kommunikálni, vagy tisztelni a másikat ez alap. Én is tisztelem, kortól függetlenül.. ez intelligencia kérdése. Ja, és ne nevezzen pl.múmiának 😃.ez elvárható azt hiszem, én sem kisfiúzom le, azért mert fiatalabb.
2021. máj. 27. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a többségük nyitott. A probléma az, hogy sokan azt hiszik, hogy harmincas/negyvenes nőknek, mindegy ki csak legyen valaki és így is viselkednek velük. Attól, hogy már nem huszonévesek, még ugyan úgy megválogatják a partnereiket. Csak egy szexre, szex kapcsolatra is. Komoly kapcsolatra meg főleg. Ha normális a fiú/férfi, intelligens, jól kommunikál, jó humora van..akkor simán nyitottak erre! Én 16 évesen csókolóztam egy 40es nővel. Ha más helyen vagyunk, szex is lett volna.

Ugyan úgy el lehet őket is csábítani, ha nem egy bunkó paraszt az a huszonéves férfi:) 23f

2021. máj. 27. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég ritka,vagy én csinálok rosszúl valamit! Pedig próbálkozom,szeretnék lefeküdni egy milffel! Minden szempontból ok vagyok,de még nem jött össze!
2021. máj. 27. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Erre 15-ös Marcika be is mutatta amiről eddig írtunk.
2021. máj. 27. 19:25
 17/17 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Azért legalább azt is írta, hogy

"vagy rosszul csinálok valamit"

a

"minden szempontból oké vagyok" mellé...

2021. máj. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!