Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Megismertem egy pasit társkeresön, akinek nem akartam visszairni mert taszitott mint pasi
Azt mondta ismeri a csaladom, az en apam es az ö apja legjobb baratok voltak es mivel meghalt az apja, szeretne eljönni hozzank.
A pasi nagyon rút volt elöben is, alacsony, ragyás, stb, és volt benne valami taszító.
Gyakran jött fel attól a naptól es nagyon nyomult de mindig lepattintottam.
Apámmal jól egyezett.
Egy nap mikor hozott bort is, ittam en is ket poharral es lefekudtem vele.
A szex jó volt vele.
Nem tudom hogyan tovább ??
Hogy lehetett jó a szex ezt nem értem.
Nem felvállalható, mert gáz nagyon, penzgondjai is vannak, mindig 2 munka közt van
Umm, az írásod alapján még 14 se múlhattál el, ami azt jelenti, hogy ez szexuális visszaélés volt. Ha nem is jelentitek fel, legalább apukádnak szólni kéne róla. Biztos lesz 1-2 szép szava hozzá. Neked meg így legalább nem kell többet látnod őt, mert nem fog hozzátok járni:)
A lelki traumák feldolgozásához meg egy pszichológust kéne felkeresnie szüleidnek. Neked meg persze nem kéne 18+ os kategóriába írkálnod ennyi idősen, de nyilván most egy ilyen bűncselekmény esetén elhiszem h nem tudtál hirtelen kihez fordulni
N
Ez valami szimpátia/empátia vonzalom a kiéhezettség szorzó, és persze az alkohol.
Ha valaki nem tetszik neked a társkeresőn, akkor nem és kész.
Huspiac.
Ő meg kicsikart magának egy numerát. Ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!