Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Ha a pasi túlsúlyos , hasas, de vannak elképzelései az elsö szexröl , és az az érzésem, hogy ebben az esetben , én kell átvegyem az irányitást , mert ö már emlitette, hogy a kutyapozició a kedvence , gondolom a mérete miatt is .
Amúgy nagyon jó pasi , es alol is jól néz ki . Sajnos tudom , hogy az elözö szeretöje valami 49 kilóra fogyott nö volt, aki jól ugrált ha kellett
Én 68 kiló vagyok , és nem tudnak ugyanúgy ugrálni mint egy sovanycsaj
Plusz hogy gátlásos is vagyok, a hasam se túlszép, ráncos egy császáros szules után
Legszivesebben misszionarius menne, azt tenyleg szeretem de ha mindig az megy akkor az lesz , hogy fekszem mint egy fadarab
Nem kell a szexben ugrálni, nem attól lesz élvezetes hogy akrobatikus pózokat mutatsz be. Hanem attól, hogy ráhangolódsz a partneredre, elengeded magad és élvezed.
A megjelenésed miatt meg ne aggódj, ha ágyba akar veled bújni, akkor tetszeni fogsz neki. Szemből v. hátulról - találjátok meg azokat a pózokat ami a legjobb nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!