Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nem volt fura, hogy az orgazmusotoknak "mellékterméke" van?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy természetes volt vagy volt olyan hogy idegenkedtetek tőle. Hisz pl. masztinál plusz gond, meg hát szex közben is az óvszer felhúzása, majd kidobása plusz macera.2021. máj. 26. 14:01
11/14 anonim válasza:
Nekem addig volt fura,amíg nem volt.Alig vártam,hogy jöjjön már.
12/14 anonim válasza:
nekem nem volt olyan fajta magömlésem, mint másoknak pubertás korba, tehát, hogy nem nyúlnak hozzá, és tele a gatya, mivel saját magamnak egy mackó plüss állat kezével addig izgattam 12 évesen míg a hasamra nem spriccolt. 34F
13/14 anonim válasza:
visszatérve a kérdésre nem volt annyira fura, sőt olyan izgalmas érzés fogott el, ami miatt elkezdett a mindennapjaim részévé válni a maszti. előző válaszoló.
14/14 anonim válasza:
Fura, de 42 éves vagyok és csak arra emlékszem, hogy előváladék jött egyre sűrűbben.... Aztán már csak arra, hogy ha kicsapom, akkor tényleg nem mindegy, hogy van e mibe... Vagy össze-vissza kenem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!