Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van rossz hatással a puncimra, ha zuhannyal masztizok?
Figyelt kérdés
Zuhanyrózsa legerősebb fokán szoktam izgatni a csiklóm, olvastam néhány helyen, hogy rossz hatással lehet a puncimra. Mik lehetnek ezek a rossz hatások?2021. máj. 25. 17:13
11/16 anonim válasza:
Hallottam olyanról, hogy valaki kiölte az érző idegsejtjeit vibrátorral.
12/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül szokott bele menni a hüvelyembe az erős sugár, de az kifejezetten kellemetlen érzés
2021. máj. 25. 18:12
13/16 anonim válasza:
#11, ne terjessz ilyen butaságokat.
14/16 anonim válasza:
En a vibrivel jartam ugy, hogy tulsagosan hozzaszoktam es mar csak ettol tudok elelvezni. Egyedul is es pasival is.
15/16 anonim válasza:
Semmilyen káros hatása nincs. A puncidba is mehet víz, nem gond ha a külső részét éri, de belül NE mosd át (kimosod vele a laktobacikat).
16/16 anonim válasza:
Lányoknál úgy vettem észre, sokkal érzékenyebb téma ez, nagyon könnyen rászoknak az ilyenekre, hogy zuhanyrózsa, vibrátor, kispárna, stb, majd semmi mástól nem tudnak elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!