Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem és a szex a legjobb dolog az életben?
Mindenkinek szinte csak ekörül forognak a gondolatai. Ha nincs kapcsolata akkor minél előbb új valakit szeretne megismerni.
Nekem még nem volt senkim, bár én is vágyom rá, csak az a baj hogy nem tudom összehozni, pedig tényleg jó dolog lehet és ez idegesít.
Nagyon jó, ha jól működik
A legjobb viszont az egyedüllét, nem a magány!!
Boldog szerelmi, szexuális élettől az is lehet összességen könnyen elég boldog ember aki munkájával, életkörülményeivel nem túl elégedett.
Erről egy vicc:
Hans és Gerda 50 éves, jólétben élő házaspár.
Gerda: - Látom nagyon eltöprengtél valamin kedvesem…
Hans: - Csak elgondolkodtam azon, hogy hiába van elegáns villánk, szép nyaralónk, 2 új Mercedesünk, luxus helyekre járunk, luxus árukat vásárolunk, 20 éves egyetemistaként mégis boldogabb voltam.
Gerda: - Na és miért?
Hans: - Mert bár akkor semmi vagyonom sem volt, de a szabadidőmet, éjszakáimat fiatal bomba nőkkel töltöttem. Most meg hiába vagyok vagyonos, este 50 éves nővel bújok ágyba…
Gerda: - Ezen könnyen segíthetünk, bújjál most is fiatal bomba nővel ágyba és gondoskodok róla, hogy válásunk után vagyonod se legyen…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!