Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Nektek a nyalás a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nektek a nyalás a legjobb amit tud adni egy pasi?

Figyelt kérdés

Szeretitek mikor ott a feje és simogatjátok a haját?

Na és ha még jól is csinálja, akkor igaz ez a legjobb egy szexben?

2021. máj. 25. 11:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

A nyalás a szex csúcspontja, a behatolás inkább csak levezetésnek jó.

A nyalás nélküli behatolástól pl egyáltalán nincs orgazmusom.

2021. máj. 25. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Jobb, mint dugni. Legjobb, ha minden van.
2021. máj. 25. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb amit adni tud az a Férfi, odafigyelés, kedvesség - az ágyban meg találja el mire van szükség. A jó orál fontos, de önmagában kevés.
2021. máj. 25. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem egyéni preferencia kérédse. én abszolút megértem, ha valaki szereti, én nem igazán vagyok érte oda, egészen egyszerűen azért, mert idegentől 8nyilvábn a páromtól, csak úgy értem aki ugye nem én) engem csikiz. Nem azért mert eddig csak bénákkal volt dolgom, elmúltam 40 van épp elég tapasztalaot, a férjemmel is igen jó a szexuális életünk, de én mmindig nevetőgörcsöt kapok, ha ott a nyelvével matat, így ez nálunk már alig a repertoár része, neki ez nyilván nem gond, sosem követelte még, hogy de hadd nyalhasson már csakazértis. Persze van csikló-orgazmusom, csak nem ettől. Én a hüvelyi orgazmust szeretm igazán, nekem intenzívebb, esetleg ha együtt van a kettő, jómagam a behatolásos szexet preferálom. Bizonyxára nem én vagyok az egyetlen ilyen, így azt gondolom maga a kérdés értelmetlen, mert lehet sokan azt szeretik, de bizonyára szép számmal akadnak azok is, akiknek nem ez a non plus ultra, bár valóban meg szoktak még a múltban lepődni rajta a partnereim, mikor elmondtam, hogy megvagyok nélküle. Egy olyan párom volt, aki kifejezetten megkönnyebbült, mint kiderült, volt némi rossz tapasztalata előtte ezzel kapcsolatban, ilyen is akad.
2021. máj. 25. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Pénz elsősorban az utána a 25 cm +kupak és utána csak.
2021. máj. 25. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy előjáték. El tudok tőle menni, ha jól csinálják, de utána nagyon igénylem a szexet is.
2021. máj. 25. 14:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem:D sőt én nem is szeretem, ha nyalnak. Az ujjazást jobban élvezem, az agyon jó, de a legjobb természetesen maga az aktus:)

24N

2021. máj. 25. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
14%
Ha átutal egy két millát!:)
2021. máj. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!