Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Nektek a nyalás a legjobb amit tud adni egy pasi?
Figyelt kérdés
Szeretitek mikor ott a feje és simogatjátok a haját?
Na és ha még jól is csinálja, akkor igaz ez a legjobb egy szexben?
2021. máj. 25. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Igen legjobb dolog
Nem
43 szavazat
2/18 anonim válasza:
Ez csak egy előjáték, ezután azért jó lenne ha meg is mutatná mitől érzi magát férfinak.
3/18 Csicuki válasza:
Nem, nincs baj a nyalással de szaámomra nem annyira hűha plussz persze hiányozna ha nem lenne de van amit jobban szeretek.
4/18 anonim válasza:
A szexben aktív(tehát nem fadarab) lányok szeretik néha fogni a hajam nyalás közben. Így az első lány óta nem vágatom a hajam teljesen rövidre hátul sem😁.
20F
5/18 anonim válasza:
Ez a Józsi bácsi már unalmas,nem lehetne valahogy kivágatni innen a francba?!
7/18 anonim válasza:
Én a legjobban a nyalást szeretem mert csak úgy van orgazmusom, de utána igénylem a szexet is.
8/18 anonim válasza:
A nyalás egy plusz, egy nagyon jó plusz. Én nem mentem még el a behatolástól, de a nyalástól pár perc alatt elmegyek, főleg ha ujjaznak is közben. De maga a nyalás nem lenne elég, pl egy párkapcsolatban nekem.
9/18 anonim válasza:
Nem.Mert a nyalas csak egy plussz.
10/18 anonim válasza:
nem rossz a nyalás, de nem is a kezdvencem (főleg, hogy kevés pasi tudja jól csinálni)
a leginkább magát az aktust szeretem, amikor teljesen egymásra vagyunk hangolódva, érzem, hogy nagyon kemény a farka és majd eldurran, de a kedvemért még visszafogja magát, nyami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!