Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszéljem meg a párommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem meg a párommal, ha nem hajlandó az orális szexre, el fognak válni az útjaink!?

Figyelt kérdés

Általában megvagyunk egymás mellett, nincs komolyabb gond a kapcsolatunkban.

Korábban kértem párszor, a szájával is kényeztessen, ha már én is kényeztetem őt. De sosem tette meg, és most jutottam el oda hogy nagyon kezd hiányozni a szex ezen része. Annyira, hogy képes lennék emiatt elgondolkodni a szakításon is. De nem szeretném hogy ez legyen a vége, csak legvégső esetben.

Persze erőszakoskodni sem szeretnék, csak megértetni vele hogy a másik is igényli azt az örömöt amit ő kap.

Hogyan beszéljek minderről vele, hogy esetleg még is értse?

F27

2021. máj. 24. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem tette meg, akik nagyon való, hogy ezután sem fogja. Ezek szerint ezt nem neki találták ki.
2021. máj. 24. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek igaza van.

Max csinál néhányat kényszerből, minden lelkesedés nélkül.

Neked meg elmegy majd az életkedved is, mert ha felhúzott orral csinálja az rosszabb a semminél.

2021. máj. 24. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén ezt így elmondanám, egy kapcsolat két emberről szól, és meg kell tudni beszélni a problémákat.

Megkérdezném, mi az oka ennek, aztán megoldjátok, ha lehetséges, ha nem akkor pedig sajnos elválnak útjaitok.

2021. máj. 24. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy, ennek már annyi.
2021. máj. 24. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt egyébként? Gondolom nem néhány hete.
2021. máj. 24. 18:38
 6/13 A kérdező kommentje:

2 éve már. Gondoltam idővel talán sikerül eredményt elérnem nála, korábban volt rá példa mással.

Hát nem sikerült. Nagyon hiányzik az érzés amikor dolgoznak rajtam, sajnos elhessegetni sem tudom. Pedig én nagy élvezettel nyalok s azt ő is élvezi.

2021. máj. 24. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi idő után szerintem már szinte teljesen esélytelen 🤷‍♂️
2021. máj. 24. 18:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Ezt szomorú hallani, 7-es.
2021. máj. 24. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú bizony, de sajnos nem mindenki szereti adni és/vagy kapni az orális szexet.
2021. máj. 24. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelet

Nyilt kommunikacio

konszenzus

2021. máj. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!