Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem meg a párommal, ha nem hajlandó az orális szexre, el fognak válni az útjaink!?
Általában megvagyunk egymás mellett, nincs komolyabb gond a kapcsolatunkban.
Korábban kértem párszor, a szájával is kényeztessen, ha már én is kényeztetem őt. De sosem tette meg, és most jutottam el oda hogy nagyon kezd hiányozni a szex ezen része. Annyira, hogy képes lennék emiatt elgondolkodni a szakításon is. De nem szeretném hogy ez legyen a vége, csak legvégső esetben.
Persze erőszakoskodni sem szeretnék, csak megértetni vele hogy a másik is igényli azt az örömöt amit ő kap.
Hogyan beszéljek minderről vele, hogy esetleg még is értse?
F27
1-esnek igaza van.
Max csinál néhányat kényszerből, minden lelkesedés nélkül.
Neked meg elmegy majd az életkedved is, mert ha felhúzott orral csinálja az rosszabb a semminél.
Én őszintén ezt így elmondanám, egy kapcsolat két emberről szól, és meg kell tudni beszélni a problémákat.
Megkérdezném, mi az oka ennek, aztán megoldjátok, ha lehetséges, ha nem akkor pedig sajnos elválnak útjaitok.
2 éve már. Gondoltam idővel talán sikerül eredményt elérnem nála, korábban volt rá példa mással.
Hát nem sikerült. Nagyon hiányzik az érzés amikor dolgoznak rajtam, sajnos elhessegetni sem tudom. Pedig én nagy élvezettel nyalok s azt ő is élvezi.
Tisztelet
Nyilt kommunikacio
konszenzus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!