Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezett ekkorát,betegség?
Barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt,testileg is nagyon vonzó,de igazából nem nagyon működik köztünk a szex.Mintha nem izgulna fel rám vagy nem is tudom...szóval nem áll fel neki rám,vagy ha fel is áll és belém teszi (nagyon jó érzés) de lelankad.
Egyszer megkért hogy szopjam le,megtettem na de akkor nagyon állt neki végig és el is élvezett. Szóval nem hinném hogy impotens vagy valami nem értem.
Aztán ami történt utoljára hogy ujjazott,és közben verte a farkát rám,és amikor elélvezett kb az egész testemet le élvezte,én ennyi spermát nem láttam még egy férfitól sem...lehet valami egészségügyi problémája van?
Egyébként szakítani fogunk mert nem illünk össze szerinte és szerintem is,csak erre kíváncsi vagyok.
Nekem is ha sokáig nem élvezek több napon át 1..2hetig és utána tele vagyok anyaggal, aztán szexre kerül a sor első menetben nem kemenyedik kő keményre, csak mikor élvezek. Na és ekkor óriási adag spermam jön.
Aztán második rá már ko kemény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!