Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok és fiúk! Nagyon régóta gondolkozom mellnagyobbító műtéten, ez a kérdés amolyan utolsó csepp a döntésem meghozásában. Szerintetek szükségem van rá, vagy legyek megelégedve azzal, amit a természet adott?
Iődközben, a műtét melett döntöttem 2 hónapja történt meg a beavatkozás.
Ha valakit még érdekel a téma, azóta így nézek ki és teljesen boldog vagyok, nem bántam meg! :)
nem lett rossz, de szerintem jó volt teljesen előtte is.
bár az első képen kb. minden képen volt valami a cici előtt, amitől nem látszott rendesen.
Nekem mindig az ilyen arányú csajok voltak a gyengéim.
De szerintem nem nekem, nekünk kell ezt eldönteni hanem neked. Ha te úgy érzenéd magad magabiztosabbnak akkor meg kell tenned. Ha csak azért tennéd meg, mert a pasid azt mondja akkor viszont ne....
Akkor nem a melleid kell lecserélni hanem az ürgét. Most is kismellű csajom van és csak olyannal lépnék félre, mert az szexi.
Te is szexi vagy a képeken...
:D :D :D Merre laksz? :D :D
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!