Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális esetben az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális esetben az emberek 15 év körül kezdik a szexet?

Figyelt kérdés

Én akkor még túl korainak gondoltam , de mostmár bánom. Meg gondolom akkor könnyebben menne az ismerkedés a lányokkal, és nem csak 3 neten kaland jött volna össze hanem bátrabban tudnék ismerkedni a lányokkal. Azoknak megy könnyen a pártalálás akik fiatalon kezdik?

Én bánom hogy fiatalon nem volt cserencsém:(

24F

2021. máj. 23. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kezdi az ember amikor elég érett rá és van megfelelő párja hozzá.

Attól hogy valaki fiatalon kezdi még nem biztos hogy könnyebben talál párt magának

2021. máj. 23. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy valaki testileg érett erre lelkileg nem biztos.
2021. máj. 23. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Mindennapi siránkozó lúzerünket add meg nekünk ma :D
2021. máj. 23. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanazok a komplexusok fognak vissza most is mint 15 éves korodban. Ezeket kell leküzdened magadban. Ha már 3x sikerült akkor tanulj azoknak a pozitív hatásaiból és sikerülni fog x.-jére is, utána megtanulod majd a neten kívül is "alkalmazni".
2021. máj. 23. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elég érettnek érzi magát hozzá az illető. Mostanában már divat, hogy hamar szexeljen az ember, mert a tiniknél elengedhetetlen, hogy legyen néhány idióta p*csa, akik szajkózzák a hülyeséget és cikizik a másikat.

Anyámmal 1-2 éve volt szó az intim dolgokról, mivel említettem, mekkora űrlénynek számítottam mindegyik iskolában ahol megfordultam. Na, anyám 21 évesen szexelt először, az első komoly kapcsolatában, azt sem egy hét után (és hát, ez ugye ne ma volt). Én most vagyok 19, nemsokára 20, és még nem csináltam senkivel (semmit).

Én semmit nem érzek, hogy baj lenne, amiért nem fiatalabb tini koromban csináltam. Anyám sem bánja a saját dolgait.

Fiúknál, férfiaknál nem tudom, van-e különbség, az én ismerőseim körében semmiben nem lett másabb, csak mert korán lefeküdtek a lányok a párjukkal. Sőt, van aki megbánta, hogy nem várt, pedig nem lotyóról van szó.

2021. máj. 23. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen az ember még gyerek. Ha testileg kész is erre, mentálisan a legkevésbé sem.

Illetve továbbra sincsilyen, hogy "normális eset", tekintve hogy minden ember más és más.

2021. máj. 23. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi időben nagyon sok lánnyal beszéltem akik ilyen 13-14-15 évesen vesztették el, egytől egyig mind megbánták. A fő probléma pedig hogy egy ilyen korai, negatív tapasztalat teljesen elveheti a kedvét az embernek a szextől, miközben megfelelő lelki felkészültséggel az egyik legjobb dolog az életben
2021. máj. 23. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az a cserencse?
2021. máj. 24. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!