Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak akiknek nem jön össze a rendszeres szex?
Figyelt kérdés
Barátnőt szeretnék, nem csak szex miatt, de nyilván fontos lenne az is. Bármit csinálok nem tudok összehozni kapcsolatot, pedig normálisan közeledek feléjük.
Kicsit irigy vagyok azokra akiknek már tiniként volt ebben részük, ráadásul szép lánnyal:D
2021. máj. 23. 16:43
1/9 anonim válasza:
Nekem sem, de nem azért, mert nem lenne lehetőségem rá. Lenne. Egyszerűen folyton olyan nőknek jövök be, akik nekem nem, így berakni sem akarom nekik. Muszáj, hogy vonzódjak egy nőhöz, másképp nem tudok vele lefekudni. 33F
2/9 anonim válasza:
Ez a baj hogy normálisan közeledsz hozzájuk.
3/9 A kérdező kommentje:
Miért akkor hogyan közeledjek?
2021. máj. 23. 16:56
4/9 anonim válasza:
Normálisan, ahogy eddig is! :)
Amelyik lánynak ez nem jön be, azt jobb hagyni a francba, szerintem.
L
5/9 anonim válasza:
A normális közeledés egy halott ügy Domináns, határozott, asszertív, rámenős legyél. És leszarós is kicsit, amolyan laza csávó, aki nem könyörög a nőknek, hogy kedveljék. Ez nem azt jelenti, hogy bunkónak kell lenni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne szerepeket játsz. Hatalmas klisé, hogy légy önmagad, de igaz. Mert ha csak játszod az agyad, nem beléd fognak szeretni, hanem abba amit eljátszottál. Ráadásul simán lehet, hogy nem olyan nőnek kelted fel az érdeklődését, aki hozzád illik. Nézz magadba, gondold át, hogy miért nem volt eddig sikered, és dolgozz rajta.
7/9 anonim válasza:
A legnagyobb klisé, hogy normálisan kell viselkedni, őszinteség, blabla. Mindenki tudja, hogy még a legnormálisabb, legaranyosabb lányoknak is kell hazudni egy kicsit, udvarolni nekik, mert szeretik. Majd utána lehetsz őszinte, de az első randikon kell a duma. Mert másképp csak egy unalmas fószer vagy, aki még egy randira sem mélto a lányok szemében.
8/9 anonim válasza:
Szerinted nem fog kibukni, hogy hazudsz? Ha amúgy egy tuskó vagy, és egy-egy bók nem jön természetesen, felesleges puncsolni, mert átlátszó lesz. Persze, hogy mindenkinek kell udvarolni, de nem kell duma, meg sablon marhaságok, azt eleget lehet hallani. Szóval maradjunk inkább az őszinteségnél, de persze ez az én véleményem.
9/9 anonim válasza:
8as
De igen, kiderül. De nem arra gondoltam, hogy azt kell hazudni, hogy villád van Budán, hanem ilyen apró ártalmatlan dumák. Ahogy a csajok is mindig erőn felül próbálnak tetszeni a kiszemelt pasinak. De ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!