Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális/gáz ha nem aludtam még lánnyal?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, normális kapcsolatom nem volt. Pedig milyen jó lett volna szerelemből szexelni este, utána együtt alvás, és reggel is szex.Meg persze nem csak szex miatt lenne jó.2021. máj. 23. 13:30
1/9 anonim válasza:
Mert mi van ha azt mondjuk, hogy gáz? Az változtat bármin is? Mivel vagy előrébb a kapott válaszokkal? Komolyan érdekel hogy az ilyen kérdéseknek mi értelmük van.
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, nincs a homlokodra írva. S nem is fogja érdekelni a jövendőbelidet. Azzal viszont sosem jössz össze ha csak picsogsz és nem kezdeményezel, udvarolsz lányoknak.
3/9 anonim válasza:
A kerdesed az "alvas" volt ..szexrol szosincs !
5/9 anonim válasza:
#4 Lacika kapni is fogod tömegével a hiszékeny lúzerektől a priviket akik még hisznek a tündérmesében :D
6/9 anonim válasza:
Te csak a szex miatt akarsz barátnőt tartani, ez a kérdésedből kiderül.
7/9 anonim válasza:
Ha aludni akarsz, akkor az a lényeg, hogy mit álmodtál és nem az, hogy ki alszik melletted.
8/9 anonim válasza:
Én bhaszni szoktam velük, nem aludni.
9/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok de nekem is írhatsz, szívesen alszom veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!