Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretneém kérdezni hogy szeretnék egy jot anál maszturbálni dee házi eszközökett mondjatok meg hogy fogjak neki hozá mert szeretném hogy egy kicsit fájon és élvezek el töle meg szeretnék töle sirni egy kicsit?
Figyelt kérdés
mondjatok házi eszközöket hogyandugjam emg magam és hogyan tudnék ugy elévezni hogy utána bögjek meg kicsit fájon is2021. máj. 23. 12:56
21/22 anonim válasza:
A fantáziád... ne azt dugd fel, hanem használd azt.
22/22 anonim válasza:
Pumpás vérnyomásmérőd van? Akkor a pumpás részét leszeded és a csőre ráhúzol egy hajtogathatós lufit (olyat amivel a gyerekeid szoktak tekergetni állatos formákat) és telsesen feltolod a fenekedbe. Nem kell megijedj, nem fog kidurranni és nem tud annyira felfújódni csak hogy pont isteni jó legyen az érzés egy picit fájjon ahogy kúszik fel a lufikígyó a beledbe. Én évek óta így csinálom amikor masztizom, nincs semmi, illetve nem táltam itthon semmit ami ennyire jó lenne. Azért néhány beöntés nem árt előtte a fürdőbe hogy legyen helye a lufinak hova kúszni. :-)
Egyébként én is nő vagyok de nem kérek privit pasiktól, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!