Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretneém kérdezni hogy szeretnék egy jot anál maszturbálni dee házi eszközökett mondjatok meg hogy fogjak neki hozá mert szeretném hogy egy kicsit fájon és élvezek el töle meg szeretnék töle sirni egy kicsit?
Figyelt kérdés
mondjatok házi eszközöket hogyandugjam emg magam és hogyan tudnék ugy elévezni hogy utána bögjek meg kicsit fájon is2021. máj. 23. 12:56
11/22 A kérdező kommentje:
hát kérek mindenkit hogy normális választ adjon és segitsen és én élvezni akarom hogy sirok meg kicsit fájon és hogyan álljak nekii hozá mi a legjobb amit feldughatok magamnak meg mennyire
2021. máj. 23. 15:50
12/22 anonim válasza:
Ubi tényleg nem hülyeség, akár több vastagságban is, egy dologra viszont nagyon figyelj. Vagy sok lógjon ki vagy legyen széles vége annak amit bedugsz mert ha egyszercsak eltűnik bent a cucc mehetsz a balesetire azt meg gondolom kihagynád.
Ja és arra figyelj hogy ha annyira fáj hogy sírsz sérülés is lehet a vége ami a végbélnél fertőzéssel is járhat szóval ezt jól gondold át.
13/22 anonim válasza:
Az uborka szerintem se rossz ötlet. Csak tényleg tegyél rá ovszert, és használj síkosító okvetlen. Ja és azt a hosszú fajta uborkát vegyél, hogy jól meg tudd fogni a végét, ne hogy besmfusson. Azert a 30 centis vagy meg nagyobb kigyouborka biztos nem csusszanik be. A többit meg már magad fogod érezni, mennyire feszíti a popsid és mennyire csinalhazod úgy, hogy sírj kicsit. Erre már nem tudunk sajnos válaszolni, mert mindenkinek más az inger küszöbe. Valaki simán analozik, valakinek meg nagyon fáj és be se tudja fogadni a farkat. Ugy ezt majd magadnak kell érezni ahogy nyomod be az ubit.
14/22 A kérdező kommentje:
oo köszi ez hasznos volt és hogyan érhetem el hogy sirjak
2021. máj. 23. 17:18
15/22 anonim válasza:
Hidd el ha rögtön megdugod a popsid ubival, előzetes ujjal való tagitas után, biztos sírni fogsz. Esetleg mondjuk övvel csapkodd meg a csiklódat erosebben. Valami fájdalmat kell generalnod magadon. Persze csak ésszel!
16/22 anonim válasza:
Emberek nem esik le nektek hogy ez egy troll kérdés? Vagy egy 10 éves idióta tette fel
17/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok trool 18 éves lány vagyok akkinek tanács meg segitség kell
2021. máj. 23. 17:37
18/22 anonim válasza:
Persze 18 évesen nem hinném, hogy ilyen gyatra nyelvtanod lenne.
19/22 anonim válasza:
Ohohohoo
Láttál te már FB komment szekciót? És ott nem csak 10 évesek vannak
20/22 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérek az fb komentek azok burtálisak
2021. máj. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!