Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket zavarna, ha a barátotok, a kicsit "állottabb" puncitokat szertné nyalni? Nem az igénytelenségről beszélek, csak ne fürdés után egyből mert akkor nincs punci illata, mondjuk pár órával később. Engem ez izgat fel a punci illat,ez gáz?

Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De furcsa, hogy néhányan milyen tisztaságmániásak. :D

Engem sosem zavart, ha a partnerem nem rohan el fürdeni szex előtt, és nagyon ritkán volt, hogy kellemetlen lett volna ettől az orális szex. Ugyan így én sem ölöm meg a hangulatot azzal, hogy rohangálok fürdeni szex előtt. Nyilván mindenki minden nap fürdik ez alap, és ha csak nem megizzadsz valamiben, akkor egyáltalán nem kellemetlen szagú odalenn.

Illetve én sem kaptam még egy partneremtől sem olyat, hogy addig nem nyal ki míg nem fürdök, sosem volt ebből baj.

2021. máj. 23. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, ha valaki az "életszagút" szereti és nem a sterilt.
2021. máj. 23. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs jobb az egészséges punci illatánál! Az nem büdös, hanem erótikus. A természet kitalálta. Ha neked büdi, akkor nem egymást keresítek, vagy valami betegség van a háttérben. Kipróbáltam a 3 napos mosdatlan puncit, nem volt semmi visszataszító szaga.(nem volt egyszerű rávenni a lányt!)
2021. máj. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!